AcasăȘTIRI EXTERNEAtentat la familia lui Joe Biden? Agenții Serviciului Secret au deschis focul!

Atentat la familia lui Joe Biden? Agenții Serviciului Secret au deschis focul!

Au fost momente de panică în SUA, după ce viaţa nepoatei lui Joe Biden s-a aflat în pericol! Se pare că, în toiul nopţii, trei indivizi au încercat să spargă un vehicul guvernamental.

Agenți ai Serviciului Secret din SUA responsabili de protecția lui Naomi Biden au deschis focul, după ce au văzut cele trei persoane spărgând o fereastră a SUV-ului parcat și neocupat.

Nimeni n-a fost lovit de gloanţe

Se crede că niciunul dintre cei trei suspecţi nu a fost lovit, potrivit unui comunicat al Secret Service. Suspecţii, care au fugit de la locul faptei cu o maşină roşie, sunt căutaţi.

Nu a existat nicio ameninţare la adresa vreuneia dintre persoanele protejate, iar incidentul este investigat de Departamentul de Poliţie Metropolitană din DC şi de Secret Service”, precizează comunicatui.

Cei trei au fost văzuți fugind într-o mașină roșie, iar Serviciul Secret a transmis o informare regională către Poliția Metropolitană.

363 afisari

4 COMENTARII

 1. Terminati cu alarme false , au garzi de corp !,unde erau ?,pe unde sforaiau ?,cine a blocat camerele de supraveghere ?.
  Mai Stefane ,tu n-ai un subiect credibil ?,sau mori de foame ?

 2. „Nu a existat nicio ameninţare la adresa vreuneia dintre persoanele protejate, ”
  Pai daca nimeni nu a fost amenintat, la ce au inceput retarzii aia sa traga cu chistoalele?

 3. „Au fost momente de panică în SUA, după ce viaţa nepoatei lui Joe Biden s-a aflat în pericol! ”
  „Nu a existat nicio ameninţare la adresa vreuneia dintre persoanele protejate, iar incidentul este investigat de Departamentul de Poliţie Metropolitană…”
  Andrei Stefan hotaraste-te odata, ori e alba ori e neagra. Tu scrii cu picioarele, nu-i asa?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri