AcasăȘTIRI EXTERNEAtacatorul care a ucis 18 oameni în Maine, SUA, a fost găsit...

Atacatorul care a ucis 18 oameni în Maine, SUA, a fost găsit mort! S-ar fi sinucis! (VIDEO)

Bărbatul care a ucis 18 oameni și a rănit alți 13, într-un bar și la o sală de bowling în Maine, SUA, a fost găsit mort! Se pare că atacatorul s-ar fi sinucis.

Acesta fusese internat vara trecută cu probleme de sănătate mintală și nu se știe ce anume l-a făcut să comită acest gest.

S-ar fi împuşcat

Robert Card, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit mort din cauza „unei răni de glonț aparent autoprovocate, potrivit autorităţilor americane.

Cadavrul lui Card a fost găsit în pădure, în apropiere de oraşul Lisbon, lângă un centru de reciclare de la care fusese concediat recent, a relatat CNN, citând o sursă din cadrul forţelor de ordine.

Patru oraşe din Maine, în stare de alertă

În urma masacrului provocat de atacator, patru orașe au fost plasate în stare de alertă și a fost declanșată o vânătoare cu sute de polițiști.

Atacul a avut loc miercuri seară într-un bar local și o sală de bowling din orășelul Lewiston. La cererea președintelui Joe Biden, drapelele americane au fost arborate în bernă, la Casa Albă și alte instituții publice.

author avatar
Andrei Ștefan
232 afisari

5 COMENTARII

  1. Cu grave probleme psihice, instructor de tir si posesor de arma ?! In SUA libertatile individual sunt mai presus decat vietile a zeci de oameni ?!

    • Amendamentul nr.2 din Legea Drepturilor elaborata de James Madison la Constitutia Americana dela1788 zice: „Dreptul Poporului de a detine si a purta arme nu poate fi incalcat.” Parintii Fondatori au avut o intuitie divina pentru ca experienta demonstreaza cu prisosinta ca un Popor Inarmat e un popor Liber pecind un Popr Dezarmat e un popor aflat in Stare de Sclavie.

      • „Popor Inarmat e un popor Liber pecind un Popr Dezarmat e un popor aflat in Stare de Sclavie.”
        In Rromanistan nu ai voie sa detii nici un pistol de jucarie cu aer comprimat, fara aprobarea lui organu’. Control total al armelor. Au voie sa detina letale ca persoane particulare doar magistratii, politistii, militarii si parlamentarii, adica strict oamenii sistemului.

        • Din 1917 cind au intrat in razboi impotriva Germaniei(al doilea Reich) „Americanii” tot imprastie „democratia” si mai nou ideologia in toate culorile spectrului vizibil in cele patru colturi ale Lumii. Un singur lucru nu imprastie astia prin Lume: Garantiile Constitutionale din Legea Drepturilor incluse in propria lor Constitutie…. ba mai mult, „Americanii”, in interiorul Teritoriului SUA lupta de zor sa abroge aceste garantii: dreptul la opinie, dreptul la a detine si purta arme, garantia impotriva torturii, etc…Nu-i ciudat?!? Rezulta asadar ca „Americanii” , care dicteaza azi si la Noi Acasa, nu-s deloc Americani! Atunci, cine dracu’ sint astia?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger