AcasăȘTIRI EXTERNEAtac terorist la Paris, în apropiere de Turnul Eiffel! Un german -...

Atac terorist la Paris, în apropiere de Turnul Eiffel! Un german – ucis, alte două persoane – rănite (VIDEO)

Au fost clipe de groază, sâmbătă seară, la Paris. O persoană a fost ucisă şi o alta rănită într-un atac cu cuţitul. Incidentul a avut loc pe Quai de Grenelle, în arondismentul 15 din Paris.

Presupusul autor, un francez cunoscut pentru islamism radical şi tulburări psihice, a fost arestat, potrivit unor surse din poliţie şi judiciare.

Criminalul ar fi strigat „Allah akbar”

Justiţia franceză a deschis o anchetă pentru asasinat şi tentativă de asasinat. Cine este atacatorul? Agresorul este un francez născut în 1997.

El a înjunghiat mortal un bărbat de naţionalitate germană născut în 1999 şi a rănit alţi doi la câteva sute de metri de Turnul Eiffel.

A fost arestat şi plasat în custodia poliţiei în cadrul anchetei încredinţate brigăzii penale din Paris, a precizat Parchetul din Paris.

Poliţiştii tocmai ce au reţinut cu curaj un agresor care a atacat trecători în Paris, în zona Quai de Grenelle.

O persoană a decedat şi o persoană rănită a fost tratată de pompierii din Paris. Vă rugăm să evitaţi zona”, a postat, pe X, ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, sâmbătă seară.

În vârstă de peste 20 de ani, presupusul autor, cunoscut pentru islamism radical şi tulburări psihice, a strigat „Allah Akbar” în momentul faptelor, potrivit unei surse din poliţie.

Atacatorul, cu antecedente penale

Criminalul este un cunoscut al poliţiştilor. Fusese deja condamnat la 4 ani de închisoare, în 2016, pentru că dorea să treacă la acţiuni violente.

Bărbatul care a decedat este un turist german. Cei doi răniţi sunt un francez, de 60 ani, şi un turist străin, a cărui naţionalitate nu a fost precizată, care a fost lovit de atacator cu un ciocan.

author avatar
Andrei Ștefan
644 afisari

2 COMENTARII

  1. OBSERV CUM SE ABURESTE INFORMATIA…NU SPUNECATI ANI AVEA TERORISTUL MUSULMAN…CI CA ERA NASCUT IN 1997…hai sa facem socoteala…VICTIMA …ERA SI EL NASCUT IN 1999…iarasi facem socoteala…SE FACE TOTUL PENTRU A INGREUNA INTELEGEREA OMULUI…:-((

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri