AcasăȘTIRI EXTERNEATAC terorist la metroul din New York: 13 persoane împuşcate! (VIDEO)

ATAC terorist la metroul din New York: 13 persoane împuşcate! (VIDEO)

new zork metrou atentatATAC terorist la metroul din New York: 13 persoane împuşcate!

Mai multe persoane au fost împușcate marți, 12 aprilie, pe peronul unei stații de metrou din Brooklyn, conform The New York Times. Potrivit unor informații preliminare ale poliției, cel puțin 13 persoane sunt rănite.

Pompierii care au intervenit după ce au fost anunțate degajări de fum la o stație din Brooklyn au găsit mai multe persoane împușcate. 13 oameni au ajuns la spital, cu plăgi împuşcate.

Atacatorul a folosit grenade cu fum

Un bărbat a fost văzut aruncând un dispozitiv și apoi a deschis focul, au declarat surse ale forțelor de ordine pentru postul american NBC New York. Unii dintre pasagerii răniți au reușit să scape sărind într-un alt tren de metrou.

Surse CNN spun că atacatorul ar fi aruncat și cu grenade cu fum. Potrivit unui raport preliminar, poliția a declarat că un bărbat cu o mască de gaz și vestă portocalie, a fugit de la fața locului într-o locație necunoscută.

Poliția a sfătuit locuitorii să evite 36th Street și Fourth Avenue din cartierul Sunset Park din Brooklyn „din cauza unei investigații” în curs.

author avatar
Andrei Ștefan
680 afisari

6 COMENTARII

  1. ,,Sub zona industrială AzovStal există 24 de Km de tuneluri la 30 de metri adâncime. Acolo se află un obiectiv secret NATO – PIT-404 – și biolaboratorul secret NATO de arme biologice. Acolo sunt ofițeri NATO blocați de trupele ruse…Cu cât Rusia se apropie mai tare de biolaborator, cu atât este mai mare furia globaliștilor, sancțiuni, amenințări, isterie media și izolarea și discreditarea Rusiei. Biolaboratorul de sub uzina Azovstal din Mariupol, a fost construit și exploatat de societatea Metabiota cu legături la fiul lui Biden, Hunter Biden, Rinat Ahmetov și Zelensky…Trupele ruse si cecene au arestat ultimii 23 de conducatori ai Batalionului Azov din regiunile Mariupol, Kharkov si Kherson..Din cei 23 de comandanti, nici unul nu era ucrainean de origine astfel conform legitimării cu cărtile de identitate 8 erau cetațeni SUA, 6 cetățeni germani, 6 cetățeni britanici si 3 cetățeni francezi …Sunt informații că s-ar pregăti un atac cu bombă în New York pe 18 aprilie, apoi să se dea vina pe Rusia, fosila Biden prezentând niște dovezi false, pentru ca apoi să ordone un atac direct asupra avanposturilor Rusiei dinafara granițelor. Va urma un al doilea atac cu eliberarea de Antrax în DC pus în scenă tot de cabală…’’

  2. Citezi din memorie ? Care este sursa , din ce citezi cu ghilimele ? Ce tampit infiinta biolaboratoare la Mariupol in apropierea frontierei cu Rusia ?

    • Pe acest site abia daca dupa 10 incercari de a posta ceva reusesti, inafara de minciuni.
      Ai tu alte informatii ? Pune-le pe masa sa vedem care minte !
      Ca de Parerologi ca tine e plina lulea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger