AcasăȘTIRI EXTERNEAtac sângeros în Spania. Un adolescent a semănat groază în calea sa:...

Atac sângeros în Spania. Un adolescent a semănat groază în calea sa: un elev și mai mulți profesori, răniți

sursa foto: captură video Twitter (X)/GRANADA NORTE TV

Au fost momente de spaimă într-o unitate școlară din sudul Spaniei. Din primele informații, un minor a înjunghiat mai multe persoane.

Un adolescent a rănit trei profesori și un elev, a anunțat poliția, potrivit Reuters. Atacul sângeros a avut loc într-un liceu din Jerez de la Frontera, în sudul Spaniei.

Conform sursei citate, unul dintre profesori va fi supus unei intervenții chirurgicale, în timp ce celelalte trei victime au suferit răni ușoare – a declarat o sursă din cadrul serviciilor de sănătate din Andaluzia.

Ce a povestit mama unui elev

Potrivit precizărilor venite de la poliție, atacatorul a fost reținut. Nu se cunosc, până la momentul de față, mai multe detalii cu privire la circumstanțele în care s-a produs acest atac. Și nici ce motiv ar fi putut avea adolescentul pentru a comite un astfel de gest cutremurător.

Imagini surprinse de canalul de televiziune Canal SUR arată părinții adunându-se în fața porților școlii. Cu siguranță, informațiile despre atac au semănat spaimă în rândul părinților elevilor de la unitatea de învățământ, care s-au grăbit să ajungă la fața locului, pentru a a afla vești despre copiii lor.

Conform celor relatate de către mama unui elev, la postul TV, atacatorul a scos două cuțite mari din rucsac, în interiorul unei săli de clasă, și i-a atacat pe colegii și profesorii săi, în jurul orei locale 8:15, spunându-le că îi va ucide.

 

author avatar
Andrei Coman
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger