AcasăȘTIRI EXTERNEAtac sângeros în California. Sunt cel puțin 4 morți, mai mulți răniți...

Atac sângeros în California. Sunt cel puțin 4 morți, mai mulți răniți – VIDEO

californiaAtac sângeros în California. Sunt cel puțin 4 morți, mai mulți răniți - VIDEO

Poliția din Orange, California, a fost chemată să intervină la un complex situat la sud de Los Angeles. Cel puțin 4 persoane, între care și un copil, au fost ucise. Autoritățile au confirmat că există și mai mulți răniți.

Potrivit poliției, incidentul a fost semnalat miercuri dimineață, în jurul orei 17:30, ora locală. Oamenii legii au primit un apel care anunța că în zona unui complex au fost trase mai multe focuri de armă, transmite The Guardian. În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, au urmat alte împușcături și au ripostat.

Cel puțin 4 persoane, între care un copil, au murit. Potrivit polițiștilor, există și mai mulți răniți. Atacatorul a fost și el rănit și dus de urgență la spital. Schimbul de focuri pare să fi avut loc pe fondul unei dispute între două grupuri, scrie presa americană.

Este al treilea atac armat din SUA în decurs de două săptămâni. La Atlanta au fost ucise opt persoane în urma unui atac la mai multe saloane spa, printre care șase femei de origine asiatică, în vreme ce atacul de la un supermarket din Boulder, Colorado, s-a soldat cu 10 morți.

author avatar
Andreea Vlad
148 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cred ca impiedecatul Joe o sa mai interzica si alte arme de asalt. Americanii vor trebui sa mai traga doar cu pistolete nu mai mari decat brichete.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger