AcasăȘTIRI EXTERNEAtac nemilos în autobuz! Victima a căzut secerată printre călători. Agresoarele, trei...

Atac nemilos în autobuz! Victima a căzut secerată printre călători. Agresoarele, trei femei de culoare

atacAtac nemilos în autobuz! Victima a căzut secerată printre călători. Agresoarele, trei femei de culoare

O femeie albă în vârstă de 57 de ani a fost atacată într-un autobuz, în New york, în timpul unei dispute cu trei femei de culoare, care au lovit-o în cap cu un „obiect necunoscut care provoacă sângerare”, după ce au declarat că „urăsc oamenii albi”, potrivit Daily Mail.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, pe 9 iulie, într-un autobuz care circula în cartierul Queens. Cele trei femei au coborât în ​​grabă din autobuz după atac și s-au făcut nevăzute.

Poliția a confirmat că atacul a fost motivat de rasă. Victima a spus poliției că și-a amintit că unul dintre atacatori a spus: „Urăsc oamenii albi… felul în care vorbesc”.

Atac rasist în SUA

Victima a fost transportată la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii sunt pe urmele celor trei agresoare. Cazul urmărește mai multe crime motivate de ură din oraș, care i-au îngrozit pe locuitori.

Miercuri, un bărbat de culoare, în vârstă de 40 de ani, a fost acuzat de infracțiuni motivate de ură, după ce a atacat două femei asiatice, le-a aruncat insulte rasiste și le-a stropit cu un lichid neidentificat.

Infracțiunile motivate de ură au crescut cu 13,6% la 343 de crime motivate de ură la 10 iulie, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, potrivit NYPD.

author avatar
Andreea Vlad