AcasăȘTIRI EXTERNEAtac nemilos în autobuz! Victima a căzut secerată printre călători. Agresoarele, trei...

Atac nemilos în autobuz! Victima a căzut secerată printre călători. Agresoarele, trei femei de culoare

atacAtac nemilos în autobuz! Victima a căzut secerată printre călători. Agresoarele, trei femei de culoare

O femeie albă în vârstă de 57 de ani a fost atacată într-un autobuz, în New york, în timpul unei dispute cu trei femei de culoare, care au lovit-o în cap cu un „obiect necunoscut care provoacă sângerare”, după ce au declarat că „urăsc oamenii albi”, potrivit Daily Mail.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, pe 9 iulie, într-un autobuz care circula în cartierul Queens. Cele trei femei au coborât în ​​grabă din autobuz după atac și s-au făcut nevăzute.

Poliția a confirmat că atacul a fost motivat de rasă. Victima a spus poliției că și-a amintit că unul dintre atacatori a spus: „Urăsc oamenii albi… felul în care vorbesc”.

Atac rasist în SUA

Victima a fost transportată la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii sunt pe urmele celor trei agresoare. Cazul urmărește mai multe crime motivate de ură din oraș, care i-au îngrozit pe locuitori.

Miercuri, un bărbat de culoare, în vârstă de 40 de ani, a fost acuzat de infracțiuni motivate de ură, după ce a atacat două femei asiatice, le-a aruncat insulte rasiste și le-a stropit cu un lichid neidentificat.

Infracțiunile motivate de ură au crescut cu 13,6% la 343 de crime motivate de ură la 10 iulie, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, potrivit NYPD.

author avatar
Andreea Vlad
720 afisari

2 COMENTARII

  1. Hopaaa….belemeau muricanilor arată ce este cu adevărat?
    Păi ciorile sunt adevărații rasiști în muricania, nu albii.

  2. Gunoaiele de ciori borite fac radish dar lumea este prea prosta sa inteleaga si america nu are alta solute decit razboiul civil interrasial

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger