AcasăȘTIRI EXTERNEAtac înfiorător în Polonia. Un copilaș de 5 ani, înjunghiat în plină...

Atac înfiorător în Polonia. Un copilaș de 5 ani, înjunghiat în plină stradă

sursa foto: poznan.tvp.pl

Un atac cutremurător și cu urmări tragice a avut loc în Polonia. Un copilaș în vârstă de doar cinci ani și-a pierdut viața.

Băiatul de cinci ani a fost înjunghiat mortal, potrivit The Sun. Autorul atacului ar fi un bărbat de 71 de ani, care a ajuns pe mâna poliției.

Nenorocirea a avut loc în orașul Poznań, situat în vestul țării. Copilul se afla într-o excursie cu alți preșcolari, atunci când a fost atacat pe stradă. Episodul șocant a avut loc, miercuri, în jurul orei locale 10.

Potrivit sursei citate, băiețelul de cinci ani a intrat în stop cardiac după ce a fost înjunghiat în piept. Copilașul a fost dus de urgență la spital, încă acolo, din păcate, a murit.

Se pare că atacatorul avea la el un cuțit. Un trecător a reușit să smulgă obiectul periculos din mâna bărbatului, înainte de a-l imobiliza pe individ, cu ajutorul unei polițiste aflate în afara orelor de serviciu.


Potrivit aceleiași surse, un bărbat de 71 de ani a fost arestat. Nu se știe deocamdată ce l-ar fi putut determina pe suspect să comită un astfel de gest șocant.

„În Poznan a avut loc un atac cu cuțitul asupra unui grup de preșcolari care se aflau la plimbare cu educatorii lor”, a transmis pe X (fostul Twitter) poliția polonă.

Din câte se poate observa din imaginile surprinse de presa locală, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și echipaje de poliție.

author avatar
Andrei Coman
691 afisari

2 COMENTARII

  1. A INTRAT DIAVOLUL IN TOT SI IN TOTI E NASPA TARE DIAVOLUL E LA PUTERE CRED CA O SA FIE DIN CE IN CE MAI RAU SI PRE MAI RAU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger