AcasăȘTIRI EXTERNEATAC în Canada: doi copii au murit și șase au fost răniți...

ATAC în Canada: doi copii au murit și șase au fost răniți după ce un autobuz a intrat în clădirea unei grădinițe! – VIDEO

sursa foto: captură video cbc news

Au fost momente de panică, în orașul Laval, situat la nord de Montreal, după un incident șocant soldat cu victime.

Doi copii au murit și alți șase au fost răniți, fiind duși la spital. Totul s-a întâmplat după ce un autobuz a intrat în clădirea unei grădinițe din Laval, miercuri dimineață. Conform cbc.ca, autobuzul era condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani.

Șoferul a fost arestat. Conform sursei citate, el a fost acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv două capete de acuzare de crimă de gradul I, dar și tentativă de omor.
„Este îngrozitor ce s-a întâmplat în această dimineaţă în Laval”, a declarat premierul din Quebec, Francois Legault. „Gândurile mele se îndreaptă către copii, părinţi şi angajaţii” grădiniței, a mai spus oficialul.

Au fost momente grele pentru părinții copiilor de la acea grăădiniță. După ce au aflat despre cele întâmplate, părinții s-au grăbit să ajungă la fața locului, pentru a afla informații despre starea micuților lor.

Rămâne de văzut ce va stabili ancheta menită să lămurească exact condițiile în care a ajuns autobuzul să intre în clădirea grădiniței.

author avatar
Andrei Coman
392 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger