AcasăȘTIRI EXTERNEAtac groaznic în faţa unui spital: două persoane, împușcate! Una a murit,...

Atac groaznic în faţa unui spital: două persoane, împușcate! Una a murit, cealaltă este grav rănită (VIDEO)

paris atacAtac groaznic în faţa unui spital: două persoane, împușcate! Una a murit, cealaltă este grav rănită

Momente îngrozitoare în faţa unui spital din Paris: două persoane au fost împușcate! Una dintre persoane a murit, iar alta este rănită și tratată la spitalul Henry Dunant, unitatea medicală în fața căreia a fost împușcată.

Atacatorul a fugit pe o motocicletă, a spus sursa Reuters, adăugând că la acest moment nu se știe nimic despre motivația atacului armat. Cele două persoane au fost împuşcate în faţa Spitalului Henri Dunant, pe Michel-Ange, în arondismentul al XVI-lea, la Paris.

Televiziunea franceză BFM a transmis că cel ucis este un bărbat, iar persoana rănită este o femeie, angajată de spital ca agent de securitate.

Ce au spus martorii?

Am auzit împușcături și am văzut un tip (cu o bluză) cu glugă și am văzut și un om la pământ”, a declarat BFM administratorul unui restaurant aflat chiar în fața locului unde s-a întâmplat.

Șocat, martorul l-a văzut pe atacator cum a înaintat, iar „tipul aflat la pământ a primit două gloanțe în cap de la mică distanță„.

Apoi, tipul care a tras a plecat cu foarte mult sânge rece, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. La 500 de metri îl aștepta un scuter„, a mai povestit martorul.

author avatar
Andrei Ștefan