AcasăȘTIRI EXTERNEATAC groaznic al Rusiei asupra Kievului: ucrainenii au fost prinşi sub dărămături!

ATAC groaznic al Rusiei asupra Kievului: ucrainenii au fost prinşi sub dărămături!

kievATAC groaznic al Rusiei asupra Kievului: ucrainenii au fost prinşi sub dărămături!

Ruşii au continuat atacul asupra Kievului şi duminică dimineaţă, când s-au auzit mai multe explozii. Serviciile de urgență au evacuat oamenii în urma atacului rusesc cu rachete asupra capitalei Kiev, 2 persoane fiind spitalizate.

Primarul capitalei a precizat că încă mai sunt rezidenți sub dărâmături.

Doi oameni transportaţi la spital

Serviciul de Stat de Urgență a transmis că o clădire a luat foc și trei etaje superioare au fost parțial distruse. În total, rușii ar fi tras 14 rachete asupra capitalei și a regiunii Kiev.

Serviciile de urgență au evacuat oamenii în urma atacului rusesc cu rachete asupra capitalei Kiev, 2 persoane fiind spitalizate, a precizat primarul Vitali Klitschko.

Fumul a fost văzut ridicându-se pentru scurt timp în două locații din centrul Kievului. Alerta de raid aerian a început să sune în capitală la ora locală 5:47 a.m.

author avatar
Andreea Vlad
685 afisari

10 COMENTARII

  1. „..2 persoane fiind spitalizate.” wow. o bătaie între clanurile de romi din Mizil face mai multe victime decât „atacurile rusesti’ din Keev..

    • La Mizil , sub zece răniți , se consideră „altercație verbală” , adică s-au înjurat de morți .

  2. Nu a fost chiar că în titlu, adică groaznic. Și nu se spune ce fel de clădire a fost distrusă.

  3. „Groaznic” de stupide sunt doar prostiile debitate in „presa românească” şi semnate de aceste ilustre „nume” necunoscute (probabil preudonime, în mare parte)…
    Oameni buni, mesajul este foarte clar : nu mai luaţi în serios ce se scrie în Titluri şi subtitluri ! (încercaţi, eventual, să le puneţi „pe invers”, cu minus în faţă), extrăgând cu mare atenţie informaţia doar din text, de regulă către final…

    Aceasta pare a fi strategia „băieţilor” de a-i tâmpi de tot pe ţugulanii români (din care văd că nu pot evada nici copchiii ăştia din zisul „Naţional”), căci cine stă să mai citească toată ştirea şi mai ales până la final? Las’ că se „informează” din titlu, cel mult din subtitlu… iar dacă cineva „mişcă în front” şi protestează (vociferează), sigur că există şi acoperirea jurnalistică : „Nu vezi, bă, că info e corect pusă în ştire ? Ce contează pe unde apare?” Şi ce mai contează că, în rest, în titlu, subtitluri şi în mare parte din masa amorfă şi penibilă a ştirii, minciunile şi jumătăţile de adevăr zburdă şi abundă ?

    Este absolut greţos ce se întâmplă în întreaga media occidentală (din care cea românească este un rest de umbră). Tot mai mult mă simt ca unul prins într-un lagăr ce este obligat să vadă toată porcăria asta, martor tăcut. Protestele sunt interzise (de aceea apreciez, totuşi, Naţionalul ăsta, ce a rămas printre puţinele spaţii publice în care comenturile mai sunt permise.. încă!).

    De aceea, doar un singur lucru mai contează în vremurile astea : propriul Discernământ ! Poate tocmai de aceea Universul ăsta încă permite să se desfăşoare tot acest „circ nebun”.
    Scapă cine poate… să înţeleagă ! „Doar pentru cunoscători”.

  4. Post Scriptum, pentru d-ra (d-na) Vlad: se scrie DĂRÂMĂTURI NU DĂRĂMĂTURI.
    Iar „copii” se scrie cu 2 i, nu „copi”. Nu, nu există în text, da’ nu se știe niciodată… 😀

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger