AcasăȘTIRI EXTERNEAtac cu toporul la Paris. Revine coșmarul amenințării teroriste în Franța?

Atac cu toporul la Paris. Revine coșmarul amenințării teroriste în Franța?

Atac cu toporul la Paris. Revine coșmarul amenințării teroriste în Franța?

Un bărbat este în stare gravă după ce a fost lovit cu toporul în centrul capitalei franceze. Suspectul este un bărbat indo-pakistanez în vârstă de 50 de ani care a încercat să fugă înainte de a fi prins în apropierea locului atacului.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat a fost atacat cu un topor în centrul Parisului, a declarat o sursă din cadrul poliției pentru Le Figaro, confirmând informațiile altor media din Franța. El se află acum în stare gravă.

Agresorul, identificat după actele pierdute

Evenimentele au avut loc la scurt timp după miezul nopții în arondismentul 20 din Paris, în apropiere de cimitirul Père Lachaise. Victima a fost lovită în cap cu un topor și s-a prăbușit la pământ. Trecătorii au alertat serviciile de urgență, care au ajuns rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor.

Bărbatul lovit a fost transportat la spitalul Henri Mondor din Créteil (Val-de-Marne), iar de atunci prognosticul său a devenit sumbru. Atacatorul a fugit, dar un bărbat care corespundea descrierii date de martori a fost arestat rapid în apropierea locului faptei.

Potrivit cotidianului Le Parisien, suspectul „a lăsat obiecte personale, printre care un card de asigurare de sănătate pe numele său și un permis de ședere cu fotografie”, ceea ce a permis poliției să îl identifice.

Potrivit primelor informații obținute, suspectul este un bărbat în vârstă de  53 de ani, de origine indo-pakistaneză. Acesta era în stare de ebrietate în momentul incidentului.

După ce a fost dus într-o celulă de dezalcoolizare, a fost plasat în custodia poliției. Parchetul din Paris a confirmat pentru Le Figaro că a deschis o anchetă în cazul tentativei de omucidere. Investigațiile au fost încredințate Direcției regionale a poliției judiciare.

author avatar
Tudor Borcea
206 afisari

1 COMENTARIU

  1. amestecul de rase , necesita un timp lung de acomodare a culturilor, si nu numai.
    Asta de regula ar insemna un plan bine intocmit , un proiect si obligatoriu bani de finantare .
    Nu exista nimic din asta…
    Deci , inghititi …!
    Sigurul plan care se intrezareste este o Europa cu 2 viteze, in care cercul al doilea sa fie un TAMPON social si educativ ptr primul cerc.. o sala de asteptare …
    Dureaza o generatie dar , are efect …Scoala Canadiana , Olandeza , engleza.. 🙁

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger