AcasăȘTIRI EXTERNEAtac cu cuțitul în Israel! Un palestinian a semănat groaza pe stradă....

Atac cu cuțitul în Israel! Un palestinian a semănat groaza pe stradă. Bilanțul este tragic!

atac armatAtac cu cuțitul în Israel! Un palestinian a semănat groaza pe stradă. Bilanțul este tragic! / foto: The Times of Israel

Un militant palestinian a atacat cu un cuţit mai mulţi cetăţeni israelieni. Trei au fost ucişi, iar alţi patru au fost răniţi în atac.

Atacul a avut loc într-o benzinărie situată în apropierea coloniei evreiești Ariel, la aproximativ 45 kilometri nord de orașul Ramallah.

Atacatorul a fost ucis de forțele de ordine

Autorul atacului a fost împușcat mortal de militarii israilieni în timp ce încerca să fugă cu un vehicul, potrivit BBC.

Potrivit Forțelor de Apărare ale Israelului (IDF) și a rapoartelor din presă, atacatorul a înjunghiat un agent de securitate la intrarea în Zona Industrială Ariel din centrul Cisiordaniei, înainte de a ataca mai multe persoane la o benzinărie din apropiere.

Ulterior, acesta ar fi furat o mașină, și a început să lovească cetățeni. Atacatorul ar fi furat și o a doua mașină și a provocat un alt accident, înainte de a fi împușcat, când a încercat să scape.

Doi bărbați în vârstă de 40 de ani au murit din cauza rănilor cauzate de înjunghiere, iar un al treilea, în vârstă de 50 de ani, a murit după ce a fost lovit brutal cu mașina. Presa israeliană a declarat că atacatorul avea 18 ani și a lucrat în zona industrială.

author avatar
Andreea Vlad
250 afisari

2 COMENTARII

    • Viata lui s-a terminat urat inainte de a incepe ,la doar 18 ani
      A meritat ?
      Cei din leatul lui ,se bucura de viata ,simt fiorii dragostei ,isi fac sperante de viitor ,se pregatesc de facultate ,iar el incepe sa se descompuna in pamant printre viermi .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger