AcasăȘTIRI EXTERNEATAC asupra musulmanilor, în Franţa? O moschee, incendiată!

ATAC asupra musulmanilor, în Franţa? O moschee, incendiată!

Un incendiu a distrus complet o moschee din nordul Franței. Incidentul a avut loc la moscheea Rambouillet din departamentul Yvelines din regiunea Ile-de-France, potrivit ziarului Le Parisien.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili cauza incendiului, a declarat ministrul francez de interne Gerald Darmanin pe Twitter.

Moscheea, ridicată la dorinţa musulmanilor

Moscheea a fost construită la cererea comunității musulmane care locuiește în regiune în 2009 pe o zonă alocată temporar de Municipalitatea Rambouillet.

În Franța, unde atacurile de extremă dreapta și islamofobe sunt în creștere, multe moschei au fost distruse, iar unele au fost incendiate în ultimul an.

author avatar
Andrei Ștefan
421 afisari

17 COMENTARII

  1. Trebuia sa se trezească odată și cocoșii galici. Nu sunt împotriva altor rase și popoare, dar stați fraților și la voi acasă, ca de-aia a lăsat Creatorul tarile. Însă aici este la mijloc și planul de babilonizare a rasei albe pus la cale de niște perciunati care au acaparat finanțele Europei și Americii și fac pe papusarii. Iar apoi se văita ca au fost călcați pe cap de englezi, spanioli, germani. Au provocat criza ce se va întoarce împotriva lor, abia acum popoarele se trezesc la realitate.

    • Nu, Miss Franta, Uk etc toate negre. Ca asa e misto. in Africa numai de culoare, in SUA numai de culoare, in Europa la fel. Noi sa fim dati la o parte, sa ne inlocuiasca

  2. Ei, ce sa spun….In Franta sunt biserici, catedrale chiar, care ard si nu mai interpreteaza nimeni ca a fost un ” atac”asupra crestinilor.

  3. ne-a trecut glotnu pe la ureche ca au vrut sa faca si la romexpo ditamai mocheia drecului!
    de atunci ne baga 100.000 de asiatici anual in tara si alti zeci de mii migranti economici.
    vine si la noi napasta mohamedana!

    • Baga si musulmani. Palestinienii au 70% platit tot daca cumpara pamant aici, sau fac blocuri, au 70% subventionat de la statul roman

  4. Cuuum?? S-au trezit pampalaii de francezi ? Au trecut de la dialog la fapte ? Minune mare…

  5. Se deșteaptă franțujii? Nu prea aș crede, că tare mai sunt dobitoci. Nu mă credeți?
    Păi cum să le zic unora care îl votează tot pe gerontofilul care și-a bătut joc de ei în plandemie?

  6. Nimic nu este întâmplator, urmează in toata Europa incidente de tot felul bine regizate pentru a produce haos si panica. Ordinele sunt clare, eu trebuie distrusa

    • Și cine are atâta ura pe europeni, pe rasa alba? Cine a provocat și finanțat atâtea războaie nimicitoare în interiorul acestei rase? Poate n-ar trebui pusa problemaasa, dar vad ca istoria se repeta și o mana de nenorociți superbogati nu mai au loc de europeni și vor cu orice chip, mai ales prin marionetele lor impuse la putere, să-i împingă pe alea pierzaniei, Singur, Trump a avut curajul sa spună ca Congresul American era dominat de originari evrei. Alo, serviciile secrete, armata, v-ați îngrășat, v-a crescut kurul? Ați uitat de juramintelefacute fata de tarile și popoarele voastre?

  7. Pai de ce ati umplut Europa cu migranti care au altfel de cultura?Cred ca sunt cel putin 15ani de cand exista conflicte cu migrantii magrebienii si degeaba

    • sa devina europa Liban. Ca asa era si Libamn frumos, multi crestini, toleranti. le-au bagat pe gat musulmani de-a valma – diferit fata de tarile musulmane unde este totul institutionalizat ci bagat de a valma pe valori de libertate. Rezultatul? Crestini omorati prin biserici, deveniti minoritari, tarwa distrusa.
      Aia noi luati fac copilul si anulk de la cate 4 nevbeste. Totul distrus
      Asta va fi si Europa, vin aici fac 10 copii/cuplu

  8. Cand a ars Notre Dame sau cand crestinii sunt arsi in biserici in Nigeria cateii lui Soros numiti presa libera nu s-au rascacarat atata.Nu-i asa ,Nationalule!

  9. Ați umplut Europa cu deținuți din închisorile Afganistanului, Iraq, Siria și Libia , Globalisti Sataniști SOROISTI

  10. Pai dupa zeci de biserici inclusiv Notre Damme incendiata, acum ne ofensam??? De cand se distrug biserici crestine in Franta? Demuuult?
    Cate prin Egipt cu morti crestini? Multe
    Dar deh, problem daca o moschee obscura are probleme.
    O sa vina, vine vine vine, razboiul raselor si al credintelor in Eruopa
    O sa fie o baie de sange, sa vedem daca aia care au regizat tot vor scapa

    • Chestiile astea sunt foarte oculte.NotreDamme e de fapt ISIS din Egipt….vezi grupul ISIS din Irak-Siria.Nici macar Vaticanul nu mai stie ce sa zica ptr ca ne-au mintit 2000de ani cu religiile.Pe noi ne minte Vaticanul pe arabi hogea si pe evrei rabinii.De fapt astia erau niste extraterestri care erau considerati „zei” si noi credem minciunile popilor.Omul e o oaie proasta care crede minciuni,dar incepe sa se trezeasca

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger