AcasăȘTIRI EXTERNEATAC armat lângă Tel Aviv. Israelul anunță că 5 persoane au murit...

ATAC armat lângă Tel Aviv. Israelul anunță că 5 persoane au murit – VIDEO

atac armatATAC armat lângă Tel Aviv. 5 persoane au murit - VIDEO

Un bărbat înarmat a deschis focul în cel puțin două locații din orașul Bnei Brak, de lângă Tel Aviv. Cel puțin cinci israelieni și-au pierdut viața în acest atac presupus terorist.

Poliția a informat că atacatorul este un palestinian de 27 de ani din Cisiordania, care lucra ilegal în Bnei Brak. Se pare că bărbatul era înarmat cu o pușcă automată M-16. Imediat după atac el a fost împușcat și ucis de forțele de ordine israeliene.

Atacatorul a fost ucis de forțele de ordine

Un paramedic a relatat că presupusul terorist și un civil au fost găsiți împușcați mortal pe strada Herzl din Bnei Brak, iar o persoană a fost găsită împușcată mortal în interiorul unei mașini. Alte două persoane au fost ucise pe strada Bialik, unde o altă persoană a fost de asemenea rănită, în orașul predominant ultraortodox.

„Pe strada Herzl am văzut un bărbat de 30 de ani care zăcea inconștient. Era fără suflare și fără puls, cu răni de glonț. Din păcate, a trebuit să constatăm decesul acestuia. La aproximativ 100 de metri distanță, mai jos pe stradă, am văzut un bărbat de 40 de ani inconștient cu răni de glonț pe corp. O altă echipă MDA care a ajuns la fața locului i-a acordat tratament medical și l-a evacuat la Centrul Medical Rabin în stare critică”, a informat paramedicul MDA Lipa Hirsch, care i-a tratat pe răniți, conform ynetnews.com.

author avatar
Andreea Vlad