AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat la sediul FBI din Ohio! Autoritățile, în alertă! Cine e...

Atac armat la sediul FBI din Ohio! Autoritățile, în alertă! Cine e individul care i-a confruntat pe agenții federali

FBIAtac armat la sediul FBI din Ohio! Autoritățile, în alertă! Cine e individul care i-a confruntat pe agenții federali / captură video

Un atac armat a avut loc, joi, 11 august, la sediul FBI din Cincinnati, Ohio. Un bărbat înarmat, echipat cu vestă antiglonţ, a încercat să pătrundă în sediul instituţiei.

Agresorul ar fi încercat să forțeze intrarea în zona de screening a vizitatorilor de la biroul FBI. Acesta a fugit apoi și a tras asupra forțelor de ordine, care au răspuns cu foc, la rândul lor.

Un bărbat înarmat a atacat un sediu FBI

El a fost urmărit pe autostrada interstatală 71 și a fost implicat într-un schimb de focuri cu poliția, potrivit CNN. Autoritățile au închis autostrada în ambele direcții. Din fericire, nu au fost semnalate imediat persoane rănite.

Confruntarea dintre poliția americană și suspectul înarmat s-a încheiat după ma multe ore. La circa o oră după anunțul conform căruia „confruntarea s-a încheiat”, un reprezentant al Poliției Autostrăzilor din statul Ohio a confirmat că suspectul, un bărbat de 42 de ani, a fost ucis de forțele de ordine.

Suspectul a fost împușcat când a ridicat arma către polițiști, a precizat oficialul. Se pare că înainte să fie ucis, suspectul s-ar fi ascuns timp de cinci ore într-un lan de porumb.

Posibile legături cu asaltul de la Capitoliu

Potrivit Associated Press, în ultimele zile s-au înmulțit amenințările la adresa agenților și birourilor FBI din întreaga țară, după percheziția efectuată, luni, la reședința din Florida a fostului președinte Donald Trump, suspectat că a sustras și distrus documente confidențiale la care a avut acces în timpul mandatului său.

The New York Times relata că anchetatorii caută eventuale legături ale acestuia cu grupuri extremiste, inclusiv cu unul care a participat la atacul din 6 ianuarie asupra Capitoliului. Acesta ar fi apărut într-un material video postat pe Facebook pe 5 ianuarie 2021.

Clipul îl înfățișează pe bărbat în timp ce participa la un miting pro Donald Trump în Washington, în noaptea dinaintea asaltului dat de susținătorii fostului președinte asupra sediului legislativului american.

author avatar
Andreea Vlad
585 afisari

3 COMENTARII

  1. USA a fost deturnata de mafioti globalisto-satanisti Soros care sunt extremisti de stanga…..Antifa,BLM etcetera.Ce tot cautati sa deturnati atentia cu minciuni.Asa zisa „extrema dreapta” e o sperietoare cu care a venit regimul Iliescu-Soros in 1990..…. Studentii….drogatii…bla blaaaa….aduceti minerii…avem de furat privatizari,banci

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger