AcasăȘTIRI EXTERNEATAC armat la Sacramento! Sunt cel puţin şase morţi și nouă răniți...

ATAC armat la Sacramento! Sunt cel puţin şase morţi și nouă răniți – VIDEO

atac armatMasacru într-o locuință din California. Şase victime, inclusiv un bebeluș de șase luni, împuşcate mortal / Cine se află în spatele crimelor

Cel puţin şase persoane au murit şi alte nouă au fost rănite într-un atac armat care a avut loc duminică în oraşul Sacramento din statul american California, a anunţat departamentul local de poliţie pe Twitter.

„Poliţiştii au identificat cel puţin 15 victime într-un atac, dintre care şase au murit”, a precizat poliţia din Sacramento, potrivit CNN.

Atacul s-a produs în centrul oraşului, unde sunt situate numeroase baruri şi restaurante, iar focurile de armă au fost auzite în jurul orei două noaptea, conform presei locale.

În videoclipurile postate pe reţelele de socializare se văd persoane care fug panicate pe stradă în timp ce în fundal se aud focuri de armă.

Atacatorul se află în libertate

Poliţia din Sacramento le-a cerut locuitorilor să evite zona, unde a trimis numeroase forţe de securitate.

Niciun suspect nu a fost încă arestat în urma acestui atac. „Este o situație cu adevărat tragică”, a declarat șefa poliției de proximitate, Katherine Lester. Ea a îndemnat publicul să vină cu orice informație care ar putea ajuta la identificarea celor responsabili.

Incidentul are loc la o lună după ce, într-o biserică din Sacramento, un tată şi-a împuşcat mortal cei trei copii minori, precum şi o a patra persoană, înainte de a se sinucide cu aceeaşi armă, scrie Mediafax.

author avatar
Andreea Vlad
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger