AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat la o universitate din Praga. Mai mulți morți și răniți

Atac armat la o universitate din Praga. Mai mulți morți și răniți

Autoritățile cehe anunță mai multe persoane decedate și altele rănite într-un atac armat petrecut, joi, la o universitate din centrul Pragăi.

ACTUALIZARE: Cel puțin 15 oameni au fost uciși joi, după ce un bărbat înarmat a deschis focul la o universitate din Praga, Cehia, relatează BBC. Atacatorul a fost eliminat.

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Studenţi din universitate anunţă pe Internet că sunt blocaţi în clase, iar unele clase sunt evacuate. Poliţia cehă anunţă că intervine la un atac armat în centrul Pragăi, iar pe baza unor informaţii preliminare confirmă existenţa unor morţi şi răniţi la faţa locului.

Presa scrie că incidentul a avut loc la Facultatea de Arte a Universităţii Caroline, în Piaţa Jan Palach.

Piaţa şi zona au fost închise, anunţă poliţia. Incidentul se află în desfăşurare, anunţă poliţia şi îndeamnă cetăţenii să stea departe de zona izolată şi să rămână înăuntru.

author avatar
Andrei Coman
582 afisari

6 COMENTARII

  1. Motiv foarte bun pentru s ecuritatea de la noi sa mai puna niste restrictii , de ex Gheboasa nu mai poate canta ce vrea iar soferii sa nu-si mai puna coarne de cerb la masini ca se pot intampla atacuri si la noi .

    • Era cat p’aci sa ma enervez dar mi-am dat seama de sarcasm. Foarte bine punctat! Kudos!

    • nu-i asa. sa verificm tot tovarashi, nimic sa nu scape de ochiu’ vigilent al securitatii. dusmanu’ de clasa se ascunde pisti tot tavarashi doar n-am vrea sa impartasim soarta odiosului, nu? Sa le aratam noi lor ca semper din Sic semper tyranis nu e chiar atat de semper, nu?

    • Ori esti securist ori doar ai o reactie umana simpla respectiv simplista. Cehia e una din putinele tari cu un regim normal al armelor si munitiilor. Si cred ca UE nu prea agreeaza asta. De aici si candidatul manciurian. A mai fost ceva similar prin Serbia daca nu ma-insel , unde serbia urmeaza sa fie „integrata” in marea UE(rss).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger