AcasăȘTIRI EXTERNEULTIMA ORĂ: Atac armat la o biserică din California, a tras în...

ULTIMA ORĂ: Atac armat la o biserică din California, a tras în plin! Bilanț tragic – VIDEO

atac armatAtac armat la o biserică din California! Un bărbat a deschis focul printre enoriași! Bilanț tragic - VIDEO

Un nou atac armat s-a petrecut în SUA. Cel mai recent incident a avut loc duminică, 15 mai, la o biserică din California de Sud. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite.

Atacul a fost comis la Biserica Presbiteriană Geneva din orașul Laguna Woods, potrivit nytimes.com. Patru din cei cinci răniți au suferit leziuni grave în urma împușcăturilor, au declarat oficialii Departamentului Șerifului Orange County.

Atacatorul a fost oprit de enoriași

Principalul suspect este un bărbat asiatic în vârstă de 60 de ani. El a fost oprit să mai comită alte crime chiar de enoriași, care l-au legat fedeleș.

„Acest grup de credincioși a dat dovadă de ceea ce credem că este un eroism și curaj excepționale în a interveni pentru a-l opri pe suspect. Fără îndoială, au prevenit răniri și decese suplimentare. Dacă oamenii nu ar fi intervenit, ar fi putut fi mult mai rău”, a declarat un polițist.

Victimele atacului sunt asiatice

Individul a fost arestat, iar polițiștii au recuperat două arme de la fața locului, a declarat subșeriful Jeff Hallock. Motivul atacului nu este deocamdată cunoscut, dar anchetatorii nu cred că bărbatul locuiește în comunitate.

Victimele rănite sunt fost patru bărbați asiatici, care cu vârste cuprinse între 66 și 92 de ani, și o femeie asiatică de 86 de ani, a transmis departamentul șerifului. Informațiile despre persoana care a fost ucisă nu au fost făcute publice imediat.

Incidentul are loc la o zi după ce 10 persoane au murit și alte 3 au fost rănite, într-un atac armat care a avut loc într-un supermarket din orașul american Buffalo, aflat în statul New York.

author avatar
Andreea Vlad
403 afisari

2 COMENTARII

  1. America tara cu cele mai multe crime ,cei mai multi drogati si cei mai multi pedofili si transgender

  2. De data asta a fost aproape de Hollyood, costurile regiei și a actorilor de criză fiind mai mici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger