AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat la o bancă din Canada. Morți și răniți / Violente...

Atac armat la o bancă din Canada. Morți și răniți / Violente schimburi de focuri cu poliția -VIDEO

atac armat

Doi suspecți puternic înarmați au intrat marți, într-o bancă din Saanich, în Canada, înainte de a fi împușcați de poliție. Șase ofițeri de poliție au fost răniți în timpul operațiunii, unii grav.

Poliția canadiană a împușcat mortal doi bărbați înarmați, într-un schimb de focuri la o bancă din orașul Saanich, în Columbia Britanică, au anunțat autoritățile, adăugând că șase polițiști au fost răniți în incident.

Violente schimburi de focuri cu poliția

Poliția a declarat că au fost ordonate evacuări din cauza prezenței unui posibil dispozitiv exploziv.

„Ancheta este în curs de desfășurare și numeroși ofițeri se află la fața locului”, a precizat poliția din Saanich într-un comunicat publicat pe site-ul său. „Casele și întreprinderile din apropierea incidentului au fost evacuate din cauza prezenței unui posibil dispozitiv exploziv într-un vehicul asociat cu suspecții”, a adăugat aceasta.

Cei doi bărbați erau „puternic înarmați” și, potrivit primelor informații, purtau veste antiglonț, a declarat șeful poliției din Saanich, Dean Duthie, într-o conferință de presă, precizând că nu are alte informații despre ei, scrie Le Journal de Montreal.

Premierul Justin Trudeau s-a declarat „șocat și întristat” de violențe. „Gândurile mele se îndreaptă către polițiștii care au fost răniți în acest incident și către colegii lor care se pun în pericol pentru a-i proteja pe alții”, a adăugat premierul canadian pe Twitter.

Orașul Saanich este situat pe Insula Vancouver, în sud-vestul Canadei, în apropiere de granița cu SUA.

author avatar
Tudor Borcea
393 afisari

2 COMENTARII

  1. Cred ca au ajuns in Canada sa jefuiasca banci din cauza ca USA e in faliment,migreaza sobolanii curvele si hotii de pe Titanic-USA in Canada.Celine Dion unde esti sa faci coloana sonora la jaful Titanic

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger