AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat la mall! 8 persoane au fost rănite. Se caută atacatorul...

Atac armat la mall! 8 persoane au fost rănite. Se caută atacatorul (VIDEO)

atac armatAtac armat la mall! 8 persoane au fost rănite. Se caută atacatorul (VIDEO)

Un mall din statul american Wisconsin a fost scena unui atac cu arme de foc. După ce a comis oribila faptă, agresorul a reuşit să dispară imediat. Opt persoane, printre care un adolescent, au fost rănite.

Fin fericire, vieţile lor nu sunt în pericol, a transmis șeful poliției din Wauwatosa, Barry Weber, potrivit AP.

Mall-ul a fost evacuat, iar Poliţia a lansat o amplă operaţiune pentru căutarea făptaşului, care este încă în libertate, înarmat şi periculos.

Mall-ul era plin de oameni

Atacul a avut loc după amiază, când mallul de la periferia oraşului Milwaukee era plin de clienţi. Martorii spun că au auzit între 8 şi 15 focuri de armă. Unii s-au grăbit să părăsească imobilul, iar alţii s-au refugiat disperaţi în magazine.

Răniţii au fost transportaţi la spital în timp ce poliţiştii controlau cu atenţie toate încăperile din mall. Atacatorul însă nu a fost găsit, iar anchetatorii nu au, deocamdată, indicii despre identitatea sa şi motivul atacului.

Agresorul se află încă în libertate

Barry Weber, șeful poliției: Primele declaraţii ale martorilor arată că agresorul este un bărbat alb în vârstă de 20 sau 30 şi ceva de ani.

Mall-ul a fost evacuat şi închis pentru a permite criminaliştilor să examineze locul faptei. Tot acolo, în februarie, un poliţist a împuşcat mortal un adolescent care îl ameninţa cu un pistol.

Incidentul a declanşat proteste, iar agentul a acceptat să demisioneze din Poliţie, în schimbul unei despăgubiri.

author avatar
Andreea Vlad
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger