AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat la Bruxelles: patru răniţi. Una dintre victime, în stare gravă...

Atac armat la Bruxelles: patru răniţi. Una dintre victime, în stare gravă – VIDEO

Poliția din capitala belgiană a intrat în alertă, după producerea unui atac armat soldat cu rănirea mai multor persoane. S-a întâmplat miercuri seară, 6 noiembrie.

Patru persoane au fost rănite, una dintre ele grav, miercuri seară, într-un atac armat ce avut loc pe o arteră comercială importantă din Bruxelles, a anunţat poliţia din capitala Belgiei, informează AFP.


Polițiștii au intervenit la fața locului

Oamenii legii au intervenit la fața locului, dar nu au găsit niciun suspect. Nu se știe clar dacă e vorba despre un atacator sau mai mulți.

Autorul sau autorii atacului părăsiseră locul incidentului când poliţiştii au intervenit după ce au primit un apel în jurul orelor 19.30 (18.30 GMT), a precizat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a poliţiei, Ilse Van de Keere, potrivit Agerpres.

Nu ar fi elemente care să contureze ipoteza vreunui act de natură teroristă, potrivit oficialului poliției. „Deocamdată, nu există niciun element care ar putea sugera că este vorba despre un act terorist”, a subliniat aceasta.

Potrivit sursei citate, pentru unul dintre cei patru răniţi, prognosticul este grav. Identitatea victimelor nu a fost precizată.


Focuri de armă trase pe Avenue de la Toison d’Or

Din câte s-a aflat, focurile de armă au trase pe Avenue de la Toison d’Or, o arteră comercială în general foarte frecventată, în apropierea unui centru comercial care găzduieşte multe mărci importante.

Presa belgiană a anunțat că galeria a fost evacuată. La fața locului a fost instituit un perimetru de securitate, traficul fiind parţial întrerupt pe acea arteră.

Imagini de la fața locului

Televiziunea belgiană a prezentat imagini din care s-au putu observa mare desfăşurare de maşini de poliţie şi ambulanţe, la începutul serii.

E de menționat faptul că Belgia se află în prezent la nivelul 3 (din patru posibile) al ameninţării teroriste, considerată gravă.

Vă amintim că două persoane au fost ucise și o alta rănită într-un atac armat comis în seara zilei de 16 octombrie, la Bruxelles. Atacatorul a reuşit să fugă, dar a fost prins marți dimineață.

Citiți și: ATENTAT la Bruxelles. Cine sunt bărbaţii ucişi și ce a făcut suspectul înainte de atac / Criminalul a murit la spital (VIDEO)

author avatar
Andrei Coman
772 afisari

5 COMENTARII

  1. „stapânii” ne tin în frica, tot timpul…..
    multe acte „teroriste” sunt puse la cale de autoritati…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri