AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat într-un supermarket din SUA. Bilanț tragic! Incredibil, cine era atacatorul...

Atac armat într-un supermarket din SUA. Bilanț tragic! Incredibil, cine era atacatorul – VIDEO

atac armatAtac armat într-un supermarket din SUA. Bilanț tragic! Incredibil, cine era atacatorul - VIDEO

10 persoane au murit și alte 3 au fost rănite, într-un atac armat care a avut loc, sâmbătă după amiază, 14 mai, într-un supermarket din orașul american Buffalo, aflat în statul New York, relatează The Guardian.

Atacul a avut loc într-un cartier locuit preponderent de persoane de culoare, scrie The Guardian.

Atacatorul era un adept al supremației rasei albe

Autorul atacului, un tânăr alb, a țintit persoanele afro-americane. El a transmis totul în direct pe internet, pe platforma Twitch.

„Zece persoane au fost ucise de un bărbat care purta o vestă antiglonţ şi era înarmat cu o puşcă de mare putere, iar alte trei au fost rănite, dintre care două foarte grav”, a indicat ziarul britanic, citând un oficial din poliţie la locul tragediei şi o altă sursă apropiată poliţiei.

A transmis totul pe Internet

Presupusul ucigaş a fost arestat imediat la faţa locului, iniţial urmărit penal pentru „crimă cu premeditare” şi închis. Este vorba despre un tânăr de 18 ani care avea o vestă antiglonţ, o cască şi o cameră pentru a-şi transmite crima în direct pe internet, au anunţat poliţia locală şi autorităţile judiciare.

Şeful poliţiei din Buffalo, Joseph Gramaglia, a declarat că „zece persoane au fost ucise” şi alte trei au fost rănite. Unsprezece erau de culoare şi doi erau albi.

Înainte de atac, suspectul publicase online un manifest de peste 100 de pagini pentru a-și justifica gestul.

author avatar
Andreea Vlad
564 afisari

4 COMENTARII

  1. cam asta se intampla cand bagi fortat blm ca asa vor marxistii .discriminarea pozitiva este la fel de nociva ca si cea negativa . piata trebuie sa hotarasca ce trebuie , alb sau blm , barbat sau femeie etc .

  2. Daca era la Moscova, precis ca flasnetele spuneau ca este rezultatul politicii lui Putin care s-a indepartat de interesele tarii etc.etc.
    Totusi, ce tara e aia in care, aproape zilnic, se trezesc unii ca ii mitraliaza pe cei din jur si lasa zeci de morti ?
    Tara asta are pretentia sa fie lider mondial ???
    Un lider mondial in putrefactie !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger