AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat în Suedia! Un bărbat a deschis focul într-un centru comercial....

Atac armat în Suedia! Un bărbat a deschis focul într-un centru comercial. Bilanțul tragediei – VIDEO

atac armatAtac armat în Suedia! Un bărbat a deschis focul într-un centru comercial. Bilanțul tragediei - VIDEO / foto: Twitter @sotiridi

Un incident armat a avut loc într-un centru comercial din oraşul suedez Malmo. Poliția a anunțat că un suspect a fost arestat, relatează Reuters.

Conform martorilor, au fost trase aproximativ 20 de focuri de armă, potrivit Mediafax. Martorii au mai declarat că atacatorul părea că a tras la întâmplare, după care a fugit.

Atac armat soldat cu cel puțin 7 victime

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost dusă la spital, în urma atacului, anunță BBC. Alte cinci persoane au fost rănite.

Centrul comercial a fost evacuat, iar perimetrul din jur a fost securizat.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului, dar ipoteza privilegiată în acest moment este cea a unui incident infracţional de tip reglare de conturi.

La locul atacului au intervenit numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe. Multe persoane au suferit atacuri de panică din cauza împuşcăturilor.

author avatar
Andreea Vlad
506 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta nu e lumea libera si civilizata?In inapoiata si retrograda noastra tara nu prea am auzit din astea.Asteptam reactia ostacilor educati si civilizati.

  2. Diversiune ca sa ne distraga atentia de la alte „chestii” mai importante…

    Satanele astea tin oamenii in teroare 24/24 H câte 7 zile/7……iar guvernele sunt la curent si nu fac nimic, bineînteles…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger