AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat în Michigan! A intrat înarmat în campus și a tras...

Atac armat în Michigan! A intrat înarmat în campus și a tras la întâmplare printre studenți. Bilanțul este înfiorător – VIDEO

politia

Un bărbat a început să tragă cu o armă într-un campus universitar din statul american Michigan. Până acum, trei oameni au fost găsiți morți și cinci sunt răniți.

După mai multe ore de căutări, atacatorul a fost găsit mort. Din primele informații, se pare că s-a sinucis.

Atacatorul s-ar fi sinucis

Bărbatul a fost văzut singur și pe jos. A fost descris ca fiind un bărbat mic de statură, care purta șapcă, o geacă de blugi, încălțări sport roșii și avea o mască, potrivit CNN

„Poliţia statului Michigan, poliţia Universităţii, forţele de ordine locale şi serviciile de prim-ajutor sunt la faţa locului”, a scris pe Twitter guvernatoarea statului, Gretchen Whitmer, ţinută la curent cu evoluţia situaţiei.

Puține detalii oficiale despre atac au fost transmise imediat, dar Chris Rozman, șef adjunct interimar al poliției universitare, a declarat că s-au tras focuri de armă în două clădiri ale universității.

Poliția a găsit victime în ambele locații, a declarat Rozman reporterilor în cadrul unei conferințe televizate, la trei ore de la atac.

Clădirile din campus, securizate și evacuate de poliție

La câteva ore după primele focuri de armă, mai multe clădiri din campus fuseseră evacuate și securizate de poliție, în timp ce ofițerii au inspectat campusul în căutarea unor posibile victime și a unui singur suspect.

Studenții, cadrele didactice și rezidenții din cartierele din jurul campusului din East Lansing, la aproximativ 145 de km nord-vest de Detroit, au fost îndemnați de autorități să se „adăpostească imediat”, în timp ce polițiștii îl caută pe suspect.

author avatar
Andreea Vlad
372 afisari

2 COMENTARII

  1. Drogurile ,crimele ,pupunarii ,pedofilii si trangenders sint cultura si mentalitatea amerloca ,in fiecare zii sint omoriti peste 150 de persoane ,in jur de 50 de mii pe an ,peste 90 de mii de copii mor over dose pe an ,46 de mii de sinucideri si peste 42 de mii de accidente mortale anual deci asa in mare vreo 230 de mii de mortaciuni in tara democratiei si liberatii pe an plus alte nenorociri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger