AcasăȘTIRI EXTERNEATAC armat în Germania: un mort şi mai mulţi răniţi!

ATAC armat în Germania: un mort şi mai mulţi răniţi!

politia germaniaATAC armat în Germania: un mort şi mai mulţi răniţi!

Poliția germană a transmis luni că mai multe persoane au fost rănite într-un atac armat la o sală de lectură a Universității din Heidelberg (sud-vestul Germaniei).

Autorităţile au anunţat că un bărbat a deschis focul într-o sală de curs, rănind mai multe persoane, iar ulterior a murit. Momentan nu se cunoaște cu exactitate dacă suspectul s-a sinucis sau a fost împușcat de forțele de ordine care au intervenit la fața locului.

Anchetatorii caută motivul atacului

Atacatorul a deschis focul în amfiteatru și a rănit mai multe persoane înainte de a se împușca.

Atât știm deocamdată – un atacator singur a rănit mai multe persoane cu o armă de foc, într-un amfiteatru. Atacatorul a murit”, se arată în postarea poliției germane.

Ce se ştie despre atacator? Că este un bărbat tânăr, care a murit. Cauza morții sale este necunoscută, însă.

Anchetatorii spun că nu au determinat care a fost motivul atacului și nici numărul exact al persoanelor rănite. O operațiune de amploare a poliției este în curs.

author avatar
Andrei Ștefan
297 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnule, ziarist(oare). In 6 fraze ne spui 3 lucruri aiurea. La inceput ne spui ca ”nu se cunoaste cu exactitate daca suspectul s-a sinucis sau a fost impuscat de…”, apoi, 2 fraze mai jos ne relatezi ca”… inainte de a se impusca”,(deci s-a sinucis) ?? ca in final sa ”aprofundezi” … ”Cauza mortii salle este necunoscuta, insa”. Necunoscute sant caile tale….Doamn(e)ule…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger