AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat în Germania, la o biserică „Martorii lui Iehova” din Hamburg....

Atac armat în Germania, la o biserică „Martorii lui Iehova” din Hamburg. Bilanţul tragic: 7 morţi şi zeci de răniţi – VIDEO

atac armatAtac armat în Germania, la o biserică „Martorii lui Iehova” din Hamburg. Bilanţul tragic: 7 morţi şi zeci de răniţi - VIDEO

Mai multe persoane au fost ucise în urma unui atac armat la o sală de întâlnire a Martorilor lui Iehova din orașul Hamburg, din nordul Germaniei.

Șapte persoane ar fi murit și opt au fost rănite în atacul de la lăcașul de cult. Dar numărul exact al victimelor e încă neclar.

Atacatorul a deschis focul și a tras la întâmplare

Presa locală relatează despre şapte persoane împușcate mortal și despre 20 au fost răniți, între care şapte grav.

Deocamdată, potrivit poliției germane, motivul atacului este neclar.

La faţa locului au intervenit numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe. Poliţia a instituit un perimetru de securitate şi încearcă să afle motivul atacului.

„Toți cei decedați prezintă răni prin împușcare”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Un bărbat a deschis focul și a tras la întâmplare. Acesta a fugit de la locul faptei și s-ar fi sinucis înainte să ajung pe mâna polițiștilor.

Scenele au fost surprinse de un martor chiar în timpul atacului. Alarma s-a dat în jurul orei locale 21:00.

Persoanele care locuiesc în zona în care a avut loc atacul au fost avertizate să-și părăsească casele pe fondul operațiunii în desfășurare.

author avatar
Andreea Vlad
579 afisari

9 COMENTARII

  1. Ce-a ajuns di ghermania!…vorba unui prieten din Köln ,…mai omule ți-e frică să mai ieși pe stradă, ce să mai bei o cafea ,că esti minoritar in cafenele,ce să mai vorbesc de transportul in comun, esti singurul alb care circula cu el…e jale…
    Să trăiască angela merkel!…

  2. oriunde-ar fi, singura care se numeste Biserica este Cea Una Soborniceasca si Apostoleasca Biserica, intemeiata de Insusi Hristos.
    celelalte sunt case de adunare ale unor culte recunoscute/nerecunoscute de conducerea politica a unui stat, culte deschise de diversi muritori pentru diverse interese.
    pe de alta parte, nemtii primesc ceea ce merita, culeg ce-au semanat conducatorii lor. care conducători ar fi trebuit dati jos din institutiile unde s-au cocotat ca sa-l slujeasca pe necuratul… cam ca la noi acum…

    • Ei,sant sectanti, ,mesagerii noului ordin satanist,nu sant crestini!
      Si-au facut meserie din 2008 sa batá la usile oamenilor cu insistenta si nesimtire ca sa spele lumea la creier cu abominatiile lor anticrestine!
      Putin le-a interzisa activitatea in Rusia,un lucru bun!

      • Da nu sunt crestini
        Crestini sunt ortodocsii lui Kirill cel ce binecuvanteaza razboiul si le spune crestinilor rusi ce lupta pe front si ucid crestini ucraineni ,ca daca mor in lupta vor ajunge direct in rai si toate pacatele le vor fi iertate
        Martorii lui Iehova ce nu pun mana pe arma si nu lupta in razboaie nu sunt crestini adevarati
        Doar cei ce lupta si ucid in razboaie sunt crestini adevarati
        AM ZIS .

        • daca nu e buna o extrema, e buna cealalta?
          avem porunci Dumnezeiesti, porunci Bisericesti, faptele milei sufletesti, faptele milei trupesti si cele 7 Sfinte Taine, plus invataturile de la cele 7 Sfinte Sinoade si Invataturile Sfintilor Parinti transmise prin Epuscopi, Mitropoliti si Preoti.
          deci suficiente repere care ne educa sa nu cadem in extreme.

  3. milioane de emigranti,nimeni nu stie cine sunt,de unde au venit…nu mai ma mira nimic

  4. Titlul articolului este greșit! există o singură Biserică, cea înființată de Mântuitor;restul sunt niște organizații create de oameni ce au fost sub influența îngerilor căzuți, unii dintre ei chiar posedați.

  5. Ce a fost si ce a ajuns….Germania.
    Vor schisma de Vatican pentru ca preotii catolici germani vor sa oficieze casatorii intre persoane acelasi sex, situatie criticata de Vatican.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger