AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat în estul Londrei. Doi morți, a treia victimă se luptă...

Atac armat în estul Londrei. Doi morți, a treia victimă se luptă pentru viața sa

londraEra tânăr, lucra ca IT-ist în Anglia, avea lumea la picioare, dar s-a sinucis lângă stâncile din Eastbourne!

Doi bărbați au murit, iar un al treilea a fost grav rănit după ce au fost împuşcaţi în Ilford, estul Londrei, a anunțat Poliția Metropolitană.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a murit la faţa locului, iar celălalt, încă neindentificat, a murit la scurt timp după ce au ajuns autorităţile. A treia victimă, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital și este în stare critică, relatează standard.co.uk.

Polițiștii nu au niciun suspect

Ofițerii au fost chemați pe Henley Road din Ilford, luni noapte spre marți, în urma informațiilor primite despre o luptă în desfășurare și focuri de armă trase.

Au găsit trei bărbați răniți prin împușcătură. Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost declarat mort la fața locului, în timp ce altul a murit la scurt timp mai târziu. A treia victimă, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital și este în stare critică.

Nu au existat arestări, iar ancheta continuă.

Ofiţerii l-ar fi identificat deja pe bărbatul ucis, în vârstă de 20 de ani, și se lucrează în continuare pentru a-l identifica pe celălalt bărbat ucis în împușcătură.

Dubla crimă este a cincea crimă care are loc în estul Londrei în șase zile.

author avatar
Andreea Vlad