AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat în California. Patru morţi şi mai mulţi răniţi - VIDEO

Atac armat în California. Patru morţi şi mai mulţi răniţi – VIDEO

sursa foto: captură video RRN/X

Încă un incident armat cu urmări dramatice a avut loc în Statele Unite.

Atacul s-a soldat cu mai multe victime, patru dintre acestea pierzându-și viața. Nenorocirea a avut loc în California.

Patru persoane au fost ucise şi mai multe au fost rănite, în urma unui atac armat într-o locuinţă din King City, California, au anunţat duminică autorităţile, relatează Reuters, preluat de Agerpres.

Trei bărbați și o femeie, declarați decedați

Incidentul cu urmări dramatice a avut loc duminică seară, după o petrecere organizată într-o locuință. Trei bărbaţi cu răni prin împuşcare au fost declaraţi morţi la faţa locului. Iar o femeie a fost transportată la un spital local, unde a fost declarat decesul, au anunţat autorităţile americane.

Și alte persoane au ajuns în grija medicilor. E vorba despre alţi trei bărbaţi care prezentau răni prin împuşcare, aceștia fiind transportaţi la un spital din Salinas pentru îngrijiri medicale, a anunțat poliţa din King City, într-un comunicat.

Din câte a precizat departamentul de poliţie, trei bărbaţi neidentificaţi au ieşit dintr-un vehicul şi au deschis focul asupra persoanelor care se aflau în curtea din faţă a locuinţei.

S-a mai anunțat că o anchetă se află în curs de desfăşurare. Rămâne așadar de văzut ce vor stabili oamenii legii care se ocupă de investigațiile în acest caz.

 

 

author avatar
Andrei Coman