AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat de Ziua Independenței, în Chicago! Un nou bilanț tragic: peste...

Atac armat de Ziua Independenței, în Chicago! Un nou bilanț tragic: peste 40 de persoane secerate de gloanțe – VIDEO

atac armatAtac armat în port. Cel puţin 10 persoane au murit / Autoritățile au instituit stare de urgență

Șase persoane au fost ucise și cel puțin 36 rănite într-o suburbie a orașului Chicago, de un bărbat care a început să tragă cu arma de pe o clădire. Atacul a avut loc la o paradă de 4 Iulie, ziua Statelor Unite.

Atacatorul s-a urcat pe o clădire, de unde a început să tragă asupra unor familii care fluturau steaguri și a unor copii care se plimbau cu bicicletele, la o paradă de 4 iulie.

Agresorul a fost reținut de poliție

Individul, un tânăr de 22 de ani, a fost reținut după împuşcăturile de la parada din Highland Park.

Robert E. Crimo III este fiul unui fost candidat la primărie, potrivit dezvăluirilor făcute de unghiul tânărului, care a precizat că nu a văzut niciun semn de avertizare cu privire la comportamentului acestuia.

„Suntem oameni buni aici, iar să avem parte de aşa ceva este devastator”, a declarat bărbatul pentru CNN. „Sunt atât de îndurerat pentru toate familiile care şi-au pierdut viaţa”, a mai spus acesta.

El a arătat că nu l-a văzut niciodată pe băiat implicându-se în acte de violenţă sau în comportamente îngrijorătoare. „Nu am nimic rău de spus despre el”, a spus el. „Este un copil liniştit”, a spus el. „De obicei este singur. Este o persoană singuratică şi liniştită. Ţine totul pentru el”.

Potrivit unor rapoarte, se pare ca era un membru activ al Grupului Antifa, care se identifică public cu ideologia comunistă și socialistă, pe care îl simpatiza.

Participanţii la paradă au crezut iniţial că împuşcăturile erau focuri de artificii

Șase persoane au murit și cel puțin 36 au fost rănite în urma atacului armat. Persoanele rănite au între 8 și 85 de ani.

Zoe Pawelczak, care a participat la parada de Ziua Independenţei din Highland Park, Illinois, împreună cu tatăl ei, a spus că mulţi participanţi la paradă au crezut iniţial că focurile de armă sunt focuri de artificii având în vedere ocazia.

author avatar
Andreea Vlad
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger