AcasăȘTIRI EXTERNEAsta mai lipsea: Kim Jong-un, trend-setter! Milioane de dolari, cheltuiţi pentru a-i...

Asta mai lipsea: Kim Jong-un, trend-setter! Milioane de dolari, cheltuiţi pentru a-i afla secretul

Kim Jong-unAsta mai lipsea: Kim Jong-un, trend-setter! Milioane de dolari, cheltuiţi pentru a-i afla secretul

Kim Jong-un a reuşit să slăbească 20 de kilograme. Este sănătos și încearcă să-și crească popularitatea în rândul cetățenilor nord-coreeni, a transmis agenția de spionaj din Coreea de Sud parlamentarilor țării.

Serviciul Național de Informații (NIS) a înaintat evaluarea, joi, în timpul unei ședințe parlamentare cu ușile închise.

Sud-coreenii, cheltuieli imense pe spionaj

Pentru a evalua starea de sănătate a lui Kim Jong-un, spionii sud-coreeni au folosit tehnici de inteligență artificială, au analizat clipuri în care apărea liderul din Coreea de Nord și au apelat la tehnologii avansate și alte metode, au declarat doi parlamentari care au participat la sesiune.

Starea de sănătate a liderului nord-correan a fost un subiect de dezbatere la nivel mondial în ultimele luni, asta pentru că, dintr-o dată, a apărut vizibil mai slab în fotografiile și videoclipurile din presa de stat.

Kim, în vârstă de 37 de ani, nu a desemnat în mod public un succesor, iar unii experți spun că o incapacitate bruscă ar putea declanșa haos în țara săracă, dar cu arsenal nuclear.

Kim Jong-un a vrut neapărat să slăbească

Kim Jong-un nu pare să aibă probleme de sănătate. Pierderea în greutate ar putea fi rezultatul eforturilor sale de a-și îmbunătăți aspectul și condiția fizică. pionii au remarcat că el și-a continuat activitățile publice obișnuite și nu au fost observate evoluții neobișnuite.

Chiar dacă, în ultima perioadă, au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi folosită o sosie pentru aparițiile publice ale lui Kim, zvonuri alimentate intens de un tabloid asiatic, spionii au înlăturat speculaţiile.

Greutatea liderului asiatic a scăzut de la aproximativ 140 de kilograme la 120 de kilograme. Anterior, NIS a apreciat că liderul nord-coreean are aproximativ 1,70 metri înălțime.

author avatar
Andrei Ștefan
444 afisari

2 COMENTARII

  1. Kim jong a slabit ca e bolnav de diabet bă andrei șerban! Ești cel mai slab ziarici din Ro.Practic ești propagandist nu ziarist. Kim Jong nu e sanatos, diabetul este o boala grava fara leac, fara vindecare! Cancerul este vindecabil, diabetul nu!

  2. Nu are nimica Kim bea manca si fte regulat si mai face fitness ca are o țår de cardio de la orezul cu mujdei manos care ingrase si face alergari pe banda pe muzica lui CC Catch si au ei un soi de nea Beni local.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger