AcasăȘTIRI EXTERNEAsaltul Capitoliului. La Casa Albă, Joe Biden oferă medalii „eroilor” democrației

Asaltul Capitoliului. La Casa Albă, Joe Biden oferă medalii „eroilor” democrației

Președintele Joe Biden va comemora, vineri, la Casa Albă, doi ani de la atacul asupra Capitoliului – Congresul SUA –  printr-o ceremonie de premiere a „eroilor” din rândul forțelor de ordine și al liderilor politici care au contribuit la „democrație” în acea zi de 6 ianuarie 2021.

 

Președintele Joe Biden va acorda pentru 12 persoane așa numita Presidential Citizens Medal și va ține un discurs. Ceremonia va avea loc la ora locală 14:00 (19:00 GMT).

Ziua neagră pentru democrația americană

„Acești 12 eroi au dat dovadă de curaj și altruism într-o perioadă de pericol pentru națiunea noastră”, a declarat un oficial de la Casa Albă.

La 6 ianuarie 2021, o mulțime de susținători ai fostului președinte republican Donald Trump a luat cu asalt Capitoliul, sediul Congresului american, pentru a împiedica certificarea rezultatelor votului la alegerile prezidențiale, câștigate de democratul Joe Biden.

Printre cei omagiați se numără fostul președinte al Camerei Reprezentanților din Arizona, Rusty Bowers, și secretarul de stat din Michigan, Jocelyn Benson, care au rezistat presiunilor lui Donald Trump de a anula rezultatele alegerilor prezidențiale din 2020 în statele lor.

De asemenea, vor fi omagiați ofițerul de poliție al Capitoliului Eugene Goodman, care a deturnat atacatorii pentru a permite membrilor Senatului să fie evacuați, și funcționarul electoral din Georgia Ruby Freeman, care a fost recent vizat de Donald Trump pe rețelele de socializare, informează Boursorama.

Ofițerul de poliție al Capitoliului, Brian Sicknick, care a murit în zilele care au urmat atacului asupra clădirii, va primi o medalie postumă.

author avatar
Tudor Borcea
193 afisari

3 COMENTARII

  1. ,,Diviziunea White Hat a armatei Statelor Unite a executat un mandat de arestare asupra unui obscur Deep Stater responsabil pentru sabotarea lanțului alimentar al națiunii. Acel criminal este Brian Deese, directorul regimului al Consiliului Economic Național și fost slujitor al suveranului statului profund, Barack Hussein Obama. Pușcașii marini l-au prins pe Deese la casa sa din Massachusetts joi dimineața devreme – punctul culminant al unei anchete de 3 luni privind acuzațiile că a participat sau a supravegheat o schemă guvernamentală de a falimenta crescătorii de păsări, ca să umfle artificial prețul produselor cum ar fi ouăle și carnea de pui. Deese este al doilea Deep Stater acuzat de perturbarea lanțului alimentar al țării. În aprilie 2022, armata americană l-a arestat și apoi l-a spânzurat pe secretarul Agriculturii Tom Vilsack, după ce a demonstrat că a orchestrat distrugerea mai multor depozite de distribuție a alimentelor.
    Deese și Vilsack au conspirat pentru a paraliza aprovizionarea cu alimente, deoarece „Joe Biden crede că americanilor le este prea ușor și nu plătesc suficient pentru mâncare’’. Dovezile includ corespondență electronică precum și conversații telefonice care au început la jumătatea anului 2021. Pe 5 ianuarie 2022 Deese a sugerat ca agenții Departamentului Agriculturii să viziteze fermele de păsări sub pretextul „inspecțiilor de rutină” și să testeze aleatoriu păsările pentru gripa aviară. Când Vilsack a răspuns: „Nu este o idee rea, dar este puțin probabil să găsim cazuri de gripă aviară”, Deese a spus : „Desigur, dar va fi cum spunem noi.” În perioada martie-noiembrie 2022, agenți ai Serviciului pentru Siguranța Alimentară au vizitat 16 ferme comerciale de păsări din Iowa Nebraska și, puii din acele ferme au fost testați pozitiv pentru gripa aviară. Proprietarilor li s-a spus că păsările lor vor trebui ucise pentru a limita răspândirea bolii și li s-a promis că guvernul federal le va compensa financiar pierderile. Într-o fermă de gaini ouătoare din Nebraska, FSIS a ucis 140.000 de găini. La momentul scrierii acestui articol, federalii au sacrificat 50 de milioane de păsări în 46 de state; prețul păsărilor de curte a crescut între 17-25% în 2022; iar costul ouălor a crescut cu 49%. Am vorbit cu un crescător de păsări din Iowa, al cărui întreg efectiv de pasari i-a fost distrus în octombrie 2022. El a vorbit sub condiția anonimatului de teama unor represalii federale.
    „Nu a sunat niciodată bine, dar ce ar trebui să faci când apar 50 FSIC. Mi-au spus că probele luate de la găinile mele aveau boala păsărilor. Nu-i mai văzusem niciodată pe acești tipi și mă gândeam „când și cum le-ai testat”. Mi-au ucis toate păsările; mi-a spus că voi primi un cec pentru a-mi acoperi pierderile. Nu am văzut niciun ban și când îi sun, nu mă sună niciodată înapoi. Acum sunt în faliment…’’
    Deese se va confrunta cu un tribunal militar pentru că și-a trădat jurământul de funcție și a comis trădare împotriva Statelor Unite ale Americii.’’

  2. O BUNA INITIATIVA , SIGUR NU E UN PLAGIAT DE LA CEAUSESCU ? SSASUL TRANTOR SI STERP AR TREBUI SA IA EXEMPLU SI SA DECOREZE SI EL LIKELELE DIN GUVERNU LUI DE EROI . CIUCA E PRIMU PE LISTA

  3. Este cantecul de lebada al Cabalei. Se apropie MAREA DERATUZARE ! Dupa moartea Reptilei Angliei, a satanistului Maledict al XVI-lea – seful iezuitzilor, urmeaza anularea alegerilor din SUA 2020 si arestarea actualei clone Biden – actorasul a fost executat de sefii lui in Indonezia, apoi declansarea Black Swan.
    De aceea Cabala a facut spectacolul grotesc in grota jivinelor numit Capitoliu, in speranta ca nu se vor anula alegerile, dar acest plan nu este la indemana satanistilor sa-l poata opri.Toate se sincronizeaza : actiunea din SUA cu actiunea finala din Ucraina si asaltul armatelor unite contra Cabalei.

    ,,Declanșarea evenimentelor cu numele de cod Black Swan este declarația morții reginei Elisabeta a II-a. Protocolul prevede două faze distincte de 3 + 10 zile. – Colapsul financiar declanșat de anunțul morții. – Într-un lanț, sistemul politic corupt al SUA se prăbușește, odată cu declararea anulării alegerilor din 2020 și închiderea tuturor aparatelor guvernamentale. – În același mod, este înlăturat și Papa Francisc. Cei trei stâlpi ai Cabalei sunt eliminați. Londra, Roma și Washington. – Legea marțială globală declanșată de evenimentele menționate mai sus și activată aproape simultan. Armata preia controlul asupra întregului pământ. Toate activitățile în desfășurare sunt suspendate. Toate guvernele lumii sunt răsturnate și politicienii demiși. – Atacurile cibernetice concomitent cu colapsul financiar pentru a opri la zero economia mondială Fiat. – Presa se oprește timp de trei zile, așa cum prevede protocolul London Bridge. Nu se difuzează nicio știre. – Alianța preia controlul asupra presei corupte. Dezactivează sateliții Cabalei / Mafiei Khazare prin Forța Spațială a SUA ce este controlată de Pălăriile Albe. – Evenimentele menționate mai sus declanșează războiul nuclear fals. Sună sirenele avertismentului nuclear. – Armata face arestări în masa ai minionilor Cabalei. – Cu acoperirea războiului simulat, ROG și DEW distrug cele 34 de clădiri satanice. În cazul în care se află în centre locuite, militarii vor evacua cetățenii din împrejurimi pentru a pune oamenii în siguranță. Datorită operațiunilor militare, cum ar fi arestările, este posibilă oprirea temporară LIMITATĂ a curentului electric. Odată ce operațiunea este încheiată, curentul revine. – La sfârșitul celei de-a treia zi de război pământul se va stinge. Acest eveniment se numește „aproape moartea civilizației”. – În timpul evenimentului descris mai sus, internetul se va opri. – În timpul evenimentului descris mai sus, internetul va fi anulat prin tăierea cablurilor submarine. Sateliții de telecomunicații vor fi, de asemenea, opriți. Curentul electric va fi întrerupt. Toate trenurile și avioanele se vor opri. Orice activitate va fi oprită complet. – Acest eveniment pune capăt războiului simulat. În timpul evenimentului, pământul va fi conectat la linia electrică a Tesla care va fi eliberată la sfârșitul evenimentului…’’

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger