Cauta

Arnold Schwarzenegger, REȚINUT la München! Ce s-a întâmplat

Arnold Schwarzenegger reținut în München

Arnold Schwarzenegger reținut în München/Sursa FOTO: X

Celebrul actor şi politician Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 76 de ani, a fost reţinut la Aeroportul München, în timpul unei inspecţii vamale, conform informaţiilor obţinute de BILD.

Actorul de la Hollywood a fost surprins într-o fotografie alături de doi vameşi, petrecând deja multiple ore în compania acestora. Incidentul a avut loc în legătură cu participarea lui Schwarzenegger la „World Climate Summit” din Kitzbühel, unde a adus cu el un ceas de lux al mărcii elveţiene Audemars Piguet, destinat unei licitaţii.

Obligat să plătească 35.000 de euro

Ceasul a atras atenţia agenţilor vamali, determinându-i să-l oprească pe Arnold Schwarzenegger, care rămâne în continuare reţinut.

Arnold Schwarzenegger, reţinut la vama Aeroportului München, a fost obligat să plătească 35.000 de euro: 26.000 pentru un ceas Audemars Piguet, 4000 impozit şi 5000 amendă. Actorul a trebuit să acopere jumătate din sumă în numerar, ceea ce nu avea, astfel că ofiţerul l-a însoţit direct la sucursala băncii.

Despre ceasul de prestigiu, Schwarzenegger a încercat să explice că intenţionează să-l vândă la o licitaţie de caritate, dar argumentele sale nu au fost luate în considerare. După investigaţii, a fost eliberat. Actorul a evaluat personal ceasul la doar aproximativ 20 de mii de euro.

Germania deschide o anchetă fiscală împotriva lui Arnold Schwarzenegger după ce autorităţile vamale l-au depistat cu un ceas de lux nedeclarat pe Aeroportul München. Chiar şi cardul său de credit nelimitat nu a fost de ajutor, conform afirmaţiilor vedetei de la Hollywood pentru BILD.

Ultimele stiri

  • Hai la vot cu parul și scandalul!
  • Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament. Momentul încăierării dintre deputații Florin Roman şi Dan Vîlceanu – VIDEO
  • Susținere totală pentru construirea noului Stadion Dinamo: Rareș Hopincă: “Primăria Sectorului 2 se va implica în dezvoltarea infrastructurii pentru sport!”
  • Sute de blocuri din Capitală, fără apă caldă. Motivul? Se fac LUCRĂRI/Anunțul Termoenergetica
  • UPDATE. Scandal! Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu, în Parlament!/ Ciucă, prima reacție
  • Câți bani câștigă un influencer în România/„Să postezi cât de mult poți, ca și cum ar fi un job”
  • S-a aflat! Orașul din România considerat de străini cea mai ieftină destinație din Europa ce merită vizitată. Ce nume mai apar în top
  • Gabriela Firea: Construim Spitalul Metropolitan, după câștigarea alegerilor pentru Primăria Generală
  • S-a făcut o analiză a prețurilor! Coșul obișnuit de produse, mai ieftin în supermarketurile grecești decât în România
  • Caz cutremurător în Mehedinți: un profesor și un paznic al DGASPC, reținuți după ce ar fi abuzat mai mulți copii
  • Exit mobile version