AcasăȘTIRI EXTERNEArnold Schwarzenegger, REȚINUT la München! Ce s-a întâmplat

Arnold Schwarzenegger, REȚINUT la München! Ce s-a întâmplat

Arnold Schwarzenegger reținut în MünchenArnold Schwarzenegger reținut în München/Sursa FOTO: X

Celebrul actor şi politician Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 76 de ani, a fost reţinut la Aeroportul München, în timpul unei inspecţii vamale, conform informaţiilor obţinute de BILD.

Actorul de la Hollywood a fost surprins într-o fotografie alături de doi vameşi, petrecând deja multiple ore în compania acestora. Incidentul a avut loc în legătură cu participarea lui Schwarzenegger la „World Climate Summit” din Kitzbühel, unde a adus cu el un ceas de lux al mărcii elveţiene Audemars Piguet, destinat unei licitaţii.

Obligat să plătească 35.000 de euro

Ceasul a atras atenţia agenţilor vamali, determinându-i să-l oprească pe Arnold Schwarzenegger, care rămâne în continuare reţinut.

Arnold Schwarzenegger, reţinut la vama Aeroportului München, a fost obligat să plătească 35.000 de euro: 26.000 pentru un ceas Audemars Piguet, 4000 impozit şi 5000 amendă. Actorul a trebuit să acopere jumătate din sumă în numerar, ceea ce nu avea, astfel că ofiţerul l-a însoţit direct la sucursala băncii.

Despre ceasul de prestigiu, Schwarzenegger a încercat să explice că intenţionează să-l vândă la o licitaţie de caritate, dar argumentele sale nu au fost luate în considerare. După investigaţii, a fost eliberat. Actorul a evaluat personal ceasul la doar aproximativ 20 de mii de euro.

Germania deschide o anchetă fiscală împotriva lui Arnold Schwarzenegger după ce autorităţile vamale l-au depistat cu un ceas de lux nedeclarat pe Aeroportul München. Chiar şi cardul său de credit nelimitat nu a fost de ajutor, conform afirmaţiilor vedetei de la Hollywood pentru BILD.

author avatar
Mihail Ioan
979 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce cauta primata la „World Climate Summit” ?? Il doare pipota de soarta mediului inconjurator, de asta zboara cu chemtrails airline…..

  2. Mascariciul este din Deep State si a venit cu misiune in Europa, asa ca motivul retinerii este cu totul altul – vom afla care anume.
    Vrajeala cu ceasul scump este pentru prosti.

    A inceput curatenia si sobolanii Deep State sunt vanati de peste tot.

    Recolta va fi bogata anul acesta.
    Marea deratizare a inceput !

  3. Deci a platit 35000 de $ pe ceasul lui? L-a cumparat de la vama germana desi ceasul era al lui cu acte? Cu tot cu amenda de 5000 si impozitul de 4000$. Si l-au si retinut vreo 20 de ore! Ca pe un borfash ordinar.. ,,Si ziceai ca este un domn”!…din BD de Jean Constantin.Bah Arnie ce ghinion.. Fost guvernator democrat al Californiei , inrudit cu familia Kennedy..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger