AcasăȘTIRI EXTERNEArme chimice în Ucraina/NATO spune ce vor folosi rușii

Arme chimice în Ucraina/NATO spune ce vor folosi rușii

Arme chimice în Ucraina/NATO spune ce vor folosi rușii

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat într-un interviu pentru ziarul german Welt am Sonntag că rușii ar putea folosi arme chimice împotriva ucrainenilor.

„În ultimele zile, am auzit acuzații absurde despre laboratoarele care dezvoltă arme chimice și biologice”, relatează ziarul, citându-l pe Jens Stoltenberg, care a adăugat că Kremlinul inventează pretexte pentru a justifica „nejustificabilul”.

„Ar fi o crimă de război”

„Acum că aceste acuzații au fost făcute, trebuie să rămânem vigilenți, deoarece Rusia însăși ar putea planifica operațiuni folosind arme chimice. Ar fi o crimă de război”, a spus secretarul general al Alianței Nord Atlantice.

Stoltenberg a mai spus că, deși poporul ucrainean rezistă cu curaj invaziei ruse, următoarele zile vor fi și mai dificile.

Forțele ruse continua asediul asupra mai multor orașe cheie, printre care capitala Kiev, Mariupol, asfixiat de un asediu, și orașul strategic Dnipro. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat armata rusă că a împiedicat evacuarea civililor din orașele înconjurate Mariupol și Volnovakha și că a efectuat un atac asupra traseului planificat al unui coridor umanitar. Aproximativ 1.300 de militari ucraineni au fost deja uciși.

 

 

author avatar
Tudor Borcea
314 afisari

2 COMENTARII

  1. Hoțul strigă „Hoții”!!!

    Noroc că noi cunoaștem cât sunt de ticăloși și nenorociți amerlocii! Plus că chiar Nuland a lor a recunoscut că ei au investit în laboratoare biochimice și bacterilologice la racheți!

  2. Sunt cu ochii și urechile pe NATO. Acum datorită informațiilor sigure primite de la acestă mare alianță știu cu precizie când face Putin treaba mare și cu ce se șterge după, cum îi plac cartofii, prăjiți sau fierți, dacă râgâie după masă, dacă înjură în germană sau mai mult în rusă și de câte ori a făcut pipi pe leghetebiștii din comisia europeană. Este foarte important să urmărim tot ce ne spune secretarul NATO ca să nu murim proști.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger