AcasăȘTIRI EXTERNEArme biologice în Ucraina / Anunțul făcut de Vladimir Putin

Arme biologice în Ucraina / Anunțul făcut de Vladimir Putin

Arme biologice în Ucraina / Anunțul făcut de Vladimir Putin

Componentele armelor biologice au fost dezvoltate în Ucraina, lângă Rusia, a declarat liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

„În Ucraina a funcționat o rețea de zeci de laboratoare, unde sub supravegherea și sprijinul financiar al Pentagonului s-au desfășurat programe biologice militare, inclusiv experimente cu mostre de coronavirus, antrax, holeră, pestă porcină africană și alte boli mortale a spus Putin.

„O sfidare ostentativă și cinică”

„Ei încearcă acum să ascundă dovezile acestor programe secrete”, a adăugat el.

„Cu toate acestea, avem toate motivele să credem că componentele armelor biologice au fost create de fapt pe teritoriul ucrainean, atât de aproape de Rusia”, a spus președintele, scrie Tass.

Putin a amintit că multiplele avertismente ale Moscovei că un astfel de scenariu ar reprezenta o amenințare imediată la adresa securității Rusiei au fost respinse de Ucraina, SUA și NATO, „mai mult, cu o sfidare ostentativă și cinică”.

În timp ce Rusia susține teza unor arme biologice dezvoltate pe teritoriul Ucrainei cu ajutorul SUA, Washingtonul a replicat că sunt scenarii „fanteziste” și propagandă ale Moscovei

author avatar
Tudor Borcea
595 afisari

4 COMENTARII

  1. Dacă erau arme biologice s-ar fi folosit demult și de multe ori. La fel cele nucleare.
    Microbii nu îmbolnăvesc. A fost PLANdemie.
    Acum recitiți ce-a zis gaspadar Putin! Toți o apă ș’un pămînt.

  2. Americanii se pare ca sant implicati in cercetare biologica ilegala in ultimii 20 de ani, dupa cum spune un american care a fost parte in comisia cu legea impotriva armelor biologice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger