AcasăȘTIRI EXTERNE"Arme biologice dezvoltate de SUA la graniţa cu Rusia!". Vestea-ŞOC adusă chiar...

„Arme biologice dezvoltate de SUA la graniţa cu Rusia!”. Vestea-ŞOC adusă chiar de Vladimir Putin

Putin va fi operat de cancer în curând. Pe mâna cui va fi lăsată Rusia / Foto: Facebook

Moscova a obţinut, în timpul operaţiunii din Ucraina, ”probe documentare ale unor componente ale armelor biologice care au fost create în principal” în apropierea graniţelor Rusiei, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin, luni.

Liderul de la Kremlin a mai zis că ”se caută posibile metode şi mecanisme de destabilizare a situaţiei epidemiologice în spaţiul post-sovietic”.

Exerciţii în Kazahstan, Kârgâzstan şi Tadjikistan

Am tras de mult timp un semnal de alarmă cu privire la activitatea biologică a Statelor Unite în spațiul post-sovietic.

După cum știți, Pentagonul a creat zeci de laboratoare și centre specializate în biologie în regiunea noastră comună.

Și ei nu sunt deloc ocupați să ofere asistență medicală practică populației din țările în care și-au lansat activitățile”, a declarat șeful statului rus.

Liderul rus a mai precizat că CSTO plănuieşte organizarea unei ”serii de exerciţii comune în Kazahstan, Kârgâzstan şi Tadjikistan în toamnă”.

Rusia a cerut și o anchetă a ONU în privinţa laboratoarelor biologice pe care SUA le-ar deţine în Ucraina. SUA au respins în mod repetat acuzațiile că ar fi dezvoltat arme biologice în Ucraina, precizând că laboratoarele de cercetare biologică din Ucraina nu aveau scop militar.

author avatar
Andrei Ștefan
1.378 afisari

11 COMENTARII

  1. Muhaha . Sunteti patetici. ce veste debililor? poate fake news si scuza patetica pentru noi atacuri dar sunteti sub orice critica deja cu pupincurismul orcilor rusi. mi-e scarba de voi. am ajuns sa intru numai sa va injur pe voi si trollii orci ai vostri. cel mai patetic site de stiri.

    • Ce draku tot înjuri pe acilea zdreamta globalista, du, te pe g4media la tapalaba și fa exorcizari, chiar nu rea cazul sa imputesti aerul

  2. Bine ca v-ati trezit si voi dupa doua luni.
    Cand a fost distrus laboratorul din Insula Serpilor, unde Mossad facea Rabie – turbare, pentru a fi aruncata din avion sa omoare toata omenirea, mi-ati cenzurat informatia.
    Apoi am tot spus de cele 30 de laboratoare de arme biologice si de cel de sub uzina metalurgica, dar voi Platitii, iarasi ati cenzurat, crezand ca adevarul nu se va afla.
    Si informatiile despre cei 35 de mii de copii gasiti in diverse ascunzatori cu stiinta drogatului Poponel Zelensky, iarasi le-ati cenzurat.
    In scurt timp Mafia Khazara care a facut acest GENOCID planetar va fi impuscata la propriu.
    Continuati sa cenzurati si veti ajunge sigur la streang, VANDUTILOR !

  3. Bla , bla, bla
    Laboratoarele de pe Marte, omuletii verzi de pe Pluto si comisia intergalactica.
    Orci retardati va pierdeti timpul de pomana nici macar Sosoaca nu va mai crede.

  4. vai de capu vostru de orci cu minte in colturi…. oare prostia voastra chiar nu are limite? oare voi chiar credeti ce scrieti acolo sau doar pastrati scriptul asa cum il dicteaza retarzii de la putere din piata rosie? oare sa fie atatia retardati pe lumea asta? sincer sper sa o faceti pentru 3 ruble in plus. ca daca voi chiar credeti idioteniile pe care le scrieti cu atata inversunare cu nazisti si laboaratoare biologice, inseamna ca sunteti mai jos decat o amiba la iq!

  5. Au facut si testare pe oameni, si testare pentru transmitere prin animale si chiar prin apa, dupa care au colectat rezultatele si le-au trimis in america pentru analize. Toate tarile balcanice sant la risc biologic din cauza asta. Se pare ca si epidemia de sida din africa de sud tot americanii au facut-o, dar nici o organizatie internationala nu are curajul sa ii acuze

  6. In Ucraina nazista in laboratoare s a produs virusul covid 19 sponzorizat de SUA ,Canada ,Germania si Franta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger