AcasăȘTIRI EXTERNEArmata Israelului ar fi ocupat clădirea Parlamentului din Gaza! (VIDEO)

Armata Israelului ar fi ocupat clădirea Parlamentului din Gaza! (VIDEO)

Oficialii din Israel au anunţat că Hamas a pierdut controlul asupra Fâşiei Gaza, iar trupele armatei israeliene acţionează pentru a captura complet oraşul Gaza.

Conform unor imagini din Social Media, trupe ale Brigăzii Golani a IDF au ajuns în interiorul clădirii Parlamentului din Gaza, din oraşul Gaza, după ce au capturat sediul.

Caută tunelurile Hamas

Israelul bombardează Gaza neîncetat, din aer, de pe uscat şi de pe mare, de cinci săptămâni, ca răspuns la atacul fără precedent întreprins de Hamas pe 7 octombrie pe teritoriul israelian.

Batalioanele Hamas din nordul Fâşiei Gaza au suferit „lovituri importante” în ultimele săptămâni şi multe dintre ele nu mai pot să-şi organizeze atacurile, din cauza morţii comandanţilor lor.

Israel şi-a „intensificat” activitatea împotriva tunelurilor Hamas în ultimele zile.

Lucrăm în conformitate cu obiectivele. Nu avem un cronometru. Avem obiective. Ne vom atinge obiectivele”, a declarat Gallant (ministrul Apărării), referindu-se la o declaraţie anterioară a ministrului de externe Eli Cohen potrivit căruia presiunea internaţională ar putea forţa Israelul să îşi modifice acţiunile din Gaza.

author avatar
Andrei Ștefan
428 afisari

3 COMENTARII

  1. mare victorie cu care sa se mandreasca , o bucatica de pamant asaltata cu mii de tancuri , portavioane , avioane si inca nu-i gata

  2. Nimeni nu face nimic impotriva acestei starpituri de natii aflata la radacina raului pe Pamant! Ar trebui sa iesim in strada sa cerem expulzarea ambasadei israelului din Romania si asta sa faca tot Occidentul care mai pune vreun pret pe viata oamenilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger