AcasăȘTIRI EXTERNEArmata a ieşit pe străzi! Covid-ul este păzit cu soldaţii şi mascaţii!

Armata a ieşit pe străzi! Covid-ul este păzit cu soldaţii şi mascaţii!

australia_armataArmata a ieşit pe străzi! Covid-ul este păzit cu soldaţii şi mascaţii!

Australia este foarte îngrijorată de evoluţia pandemiei, astfel că a luat măsuri ca-n vremuri de război.

Autorităţile din „Ţara cangurilor” au trimis sute de soldați în Sydney pentru a supraveghea aplicarea măsurilor aspre de carantină decretate din cauza unui focar de infectare cu varianta Delta, care a dus până acum la aproape 3.000 de infectări și 9 decese.

Patrulările vor începe de luni, după ce soldații Forței de Apărare Australiene vor fi supuși unui antrenament în weekend.

Australienii de rând s-au speriat

Oamenii de rând din Australia s-au speriat de această măsură şi nu-i înţeleg rostul. Populaţia nu are voie să iasă din casă decât pentru cumpărături, îngrijiri medicale și alte probleme esențiale. Deplasările sunt permise doar pe o rază de 10 kilometri de locuință.

Soldații se vor alătura poliției în locuri considerate riscante pentru răspândirea virusului, pentru a se asigura că oamenii respectă regulile. Ministrul de interne, David Elliott, spune că măsura va ajuta, deoarece o mică minoritate a oamenilor crede că „regulile nu li se aplică”.

Au fost proteste în Australia

Mii de persoane au manifestat sâmbăta trecută împotriva măsurilor antiepidemice de lockdown în cele mai mari două oraşe australiene, Melbourne şi Sydney.

La Sydney, unde locuitorilor li s-a impus să rămână în case timp de o lună pentru a stăvili o nouă creştere a cazurilor de COVID-19, mai multe persoane au fost arestate în urma ciocnirilor între poliţia călare şi manifestanţi.

La Melbourne, presa locală a relatat că mii de persoane au invadat străzile după ce s-au strâns în faţa parlamentului statului Victoria la începutul după-amiezii.

author avatar
Andrei Ștefan
1.331 afisari

8 COMENTARII

  1. Ha ha ha, celebra Australia a devenit deja o insula de oi, la fel ca Noua Zeelanda !! Bravo, bai auusies, numai impreuna cu armata voastra de rahat o sa biruiti in lupta contra acest virus invizibil chinezesc, daca trag baietii cu atentie, sigur il termina, chiar de tot !! Covid Macht Frei, chiar si in desertul vostru 🙂

  2. Soldati înarmați pînă în dinți. Sper sa fie o glumă…
    Bai ăștia, pacifistilor, vedeți de ce constituția US ar trebui generalizată?

  3. Bai ăștia, iubitorilor de floricele, vedeți de ce trebuie sa primim la nastere cadou o semi automată ?

    • Automata cu ciclicitate redusa in 7mm-08 Remington cu minim 3.6 cmc cubi volum intern. N-am ce face cu semiautomata.

  4. pentru nea Brancusi:noi,comunitatea oilor,ne-am saturat sa fim insultate in comentariile pe site-urile de presa care ne coboara la nivelul oamenilor.Protestam.

  5. Cum a fost determinata existenta focarului de infectare cu sars-cov-2 varianta delta? Pe baza rezultatelor la testul pcr, care este scos din uz din 2022 de catre CDC pentru ca nu e valid. totul este o minciuna, o operatiune psihologica pentru instaurarea dictaturii globale neocmuniste de catre cei care controleaza finantele lumii, mai precis familia rothschild si acolitii lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger