AcasăȘTIRI EXTERNEArma pe care americanii o pregătesc în secret. Rușii se tem că...

Arma pe care americanii o pregătesc în secret. Rușii se tem că va fi folosită în „poligonul” din Ucraina – VIDEO

Armata SUA încearcă să integreze un laser de 20 de kilowați pe vehiculul său de infanterie fabricat de GM Defense, care ar putea distruge amenințările cu dronele.

Programul, numit Army Multipurpose High Energy Laser, sau AMP-HEL, ar servi ca mijloc de protecţie pentru echipele de luptă ale brigăzilor de infanterie de drone mici, a declarat L. Neil Thurgood, directorul biroului de tehnologie.

Pregătesc lasere şi pentru Stryker

De asemenea, americanii să lanseze primele sisteme de apărare aeriană cu energie direcționată cu rază scurtă de acțiune – un laser de 50 de kilowați montat pe un vehicul de luptă Stryker – până la sfârșitul anului.

Echipa de cercetare se pregătește să livreze primele prototipuri ale sistemului armatei cu capacități de protecție indirectă împotriva incendiilor – sistem laser de înaltă energie, care include un laser de 300 de kilowați montat pe camion.

author avatar
Andrei Ștefan
1.019 afisari

8 COMENTARII

  1. Arma secreta a amerlicanilor este drogurile ,poponarii ,pedofilia si crimele amerlicane ,vai de mama lor Victorie pentru Rusia si China 🇨🇳

    • Marco tu nu vezi cum iau foc rusii? Moskva foc la depozitul cu munitii, avioane care iau foc pe pista in Crimeea.

      • Unde trăiești mă comandorule? In Kiev dau in Londra? Ai uitat sa vb românește? Da știi ce? TE duci in M… M….ii? Daca nu te duci de bune voie,(?) Te trimit eu? DIMM …ii!!!
        Bulane

    • cand amerlocii si-au retras trupele in catastrofa din Afganistan bombardandu-si propiul echipament si armament , imediat ce Biden venise la putere nu va spune nimic ?
      Noul Afganistan pentru probarea armelor are o noua adresa .
      Ramane sa aflati voi unde este

  2. In reclama respectiva se prezinta apararea impotriva artileriei si rachetelor
    Cat despre dronele rusesti….nu prea sunt deloc

  3. Si uite cum stefan Andrei știe ce arme secrete au americanii 😂😂😂 pisamas pe familia ta de sclav vândut si trădător cu articolele tale mincinoase. Ori e secreta, ori e pe morții ma tii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger