AcasăȘTIRI EXTERNE„Arma” Occidentului împotriva lui Putin! Cum poate fi înlăturat de la putere

„Arma” Occidentului împotriva lui Putin! Cum poate fi înlăturat de la putere

Vladimir Putin„Arma” Occidentului împotriva lui Putin! Cum poate fi înlăturat de la putere

Americanii și europenii și-au propus să distrugă definitiv economia țării, pentru a înfometa mașina de război a lui Vladimir Putin. Doar paralizând economia rusă, liderul de la Kremlin va fi înlăturat de la putere.

Rusia se confruntă cu sancțiuni istorice, iar acest lucru ar putea duce la proteste masive sau chiar o lovitură la Palat.

Devastând economia Rusiei, de 1,5 trilioane de dolari, cu sancțiuni dure, scrie New York Times. Din nefericire, acest lucru creează neplăceri cetățenilor ruși obișnuiți. Pe măsură ce economia Rusiei se prăbușește, marile companii suspendă sau părăsesc operațiunile din țară.

„Invazia este calea spre degradarea și sărăcirea Federației Ruse. Nicio altă acțiune nu ar putea aduce Rusiei mai multe daune economice. Invazia Ucrainei este o catastrofă. Îi cerem președintelui să retragă imediat trupele rusești din Ucraina”, se arată într-o scrisoare adresată lui Putin de Consiliul Deputaților din districtul municipal Gagarinski din Moscova.

Economia Rusiei, în colaps

Apple, ExxonMobil, Ford, Boeing și Airbus s-au alăturat listei de mari companii care își închid sau își suspendă operațiunile în Rusia, ca răspuns la invazia din Ucraina. Sucursala europeană a celei mai mari bănci rusești s-a prăbușit în urma unei crize a depozitelor. Cotația rublei scade și mai mult în fiecare zi. Bursa de la Moscova a rămas închisă de la începutul săptămânii.

Președintele rus Vladimir Putin a îndemnat vineri vecinii Rusiei să nu escaladeze tensiunile, în contextul invaziei trupelor sale în Ucraina. „Nu avem intenții rele față de vecinii noștri. Dar i-aș sfătui să nu escaladeze situația și să nu introducă niciun fel de restricții. Ne îndeplinim obligațiile și vom continua să le îndeplinim”, a declarat Putin într-o intervenție televizată.

author avatar
Andreea Vlad
900 afisari

11 COMENTARII

  1. Superdur. USA ia uraniu si petrol negociat direct cu Kremlinul. Suspendarea SWIFT se face nu acum ci pe …..19 martie 2022

  2. Americanii au zis ca blocarea importurilor de petrol din Rusia afecteaza mai mult america decat rusia. Se pare ca americanii nu sant atat de puternici pe cat propagandisti

  3. Cuvioasa se roaga pentru copiii rusi in special pentru copiii rusii din occident in ce se răsfață in scoli mari in lume mama in huzur, copiii din servicii FSB si GRU, din Duma de stat si paza dar si din moguli sa nu aibe accident mama sau sa se spanzure, la fel sa nu dispară vasele lui Putin.
    Cuvioasa vegheaza!

  4. Cuvioasa se roaga si pentru ucraineni sa nu mai sparga rezervoarele de masini cu motorina ruse cu sula mama!

  5. Ca intodeauna, daca comentezi la lingaii de clanțe americane, nu iti este aprobat comentariul. Deja o dam spre tiranie, adevarul nu mai conteaza, trebuie prostite oile sa creadă doar ce vor lingăii

  6. Sa ne rugam sa fie inmormantat hoitul lui Stalin de Kiril cuvioasa altfel Mamona o sa primeasca vesnic idei la Moscova.

    • Mama, va referiti la Lenin ca Stalin a fost asasinat de Ceka.
      Sa ne rugam.
      Cuvioasa vegheaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger