AcasăȘTIRI EXTERNEAre milioane de fani în toată lumea, dar a căzut victima celui...

Are milioane de fani în toată lumea, dar a căzut victima celui mai tare prank de pe TikTok. Incredibil ce i-au făcut rușii! – VIDEO

prankAre milioane de fani în toată lumea, dar a căzut victima celui mai tare prank de pe TikTok. Incredibil ce i-au făcut rușii! – VIDEO / captură video

J.K. Rowling, autoarea cărților Harry Potter, a căzut pradă unei farse pusă la cale de doi ruşi, celebri pentru păcălelile făcute unor personalităţi. Autoarea britanică a căzut victima farsorilor Alexei Stolyarov şi Vladimir Kuznetsov, cunoscuţi pe YouTube pentru farsele lor.

Printre celebrităţile care au căzut cu graţie în capcanele întinse de youtuberii ruşi se numără cântăreţul Elton John, actorul Joaquin Phoenix, politicianul Bernie Sanders şi chiar preşedintele turc Erdogan.

JK Rowling, victima unor farsori ruși

Vovan și Lexus, așa cum sunt cunoscuți vloggerii, au prezentat joi videoclipul unei conversații cu JK Rowling la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg.

Președintele Vladimir Zelenski a vorbit constant la telefon cu liderii occidentali în ultima vreme, așa că apelul său nu ar trebui să fie o surpriză, au explicat farsorii.

„Am sunat-o pe Joanne Rowling, am vorbit cu ea despre anularea culturii [rusești] și despre poziția ei față de Rusia”, a spus Stolyarov, potrivit agenției TASS.

Harry Potter și litera Z

Rowling a spus că este în favoarea punerii presiunii asupra Rusiei „din punct de vedere cultural și economic” și a susținut „sancțiuni mult mai dure împotriva Rusiei”, potrivit farsorilor.

Bloggerii au sugerat cu umor că ar trebui să se gândească să facă ceva cu cicatricea lui Harry Potter, care are formă de Z, deoarece această literă este un simbol al trupelor ruse, care luptă în Ucraina, iar Rowling a promis că „se va gândi la asta”.

author avatar
Andreea Vlad