AcasăȘTIRI EXTERNE"ARDE" Marea Neagră: Moscova acuză un stat NATO că ar fi fost...

„ARDE” Marea Neagră: Moscova acuză un stat NATO că ar fi fost implicat în atacul din Crimeea

"ARDE" Marea Neagră: Moscova acuză un stat NATO că ar fi fost implicat în atacul din Crimeea

Armata ucraineană a atacat cu drone flota rusă din Marea Neagră, în apropiere de Sevastopol. Oficialii ruși au acuzat, fără dovezi, că militari britanici au fost implicați în atac.

Ministrul Apărării din UK a dat imediat replica la o minciună epocală. Jurnalistul ucrainean Andriy Tsa-pli-enko a postat un clip de la atacul care a avut loc în apropiere de Sevastopol.

Atacul Ucrainei, sub conducere britanică?

Se pare că dronele au fost echipate cu module de navigație fabricate în Canada pentru un atac despre care a spus că a fost efectuat de Ucraina sub conducere britanică, o afirmație pe care Marea Britanie a negat-o.

UK a negat totul: Marea Britanie a susţinut că afirmațiile Rusiei, inclusiv că personalul marinei britanice a aruncat în aer conductele Nord Stream luna trecută, sunt false și urmăresc să distragă atenția de la eșecurile militare ruse.

Rusia a acuzat Ucraina de „terorism”

Militarii au sugerat că dispozitivele ar fi putut fi lansate de la bordul uneia dintre navele civile „închiriate de Kiev sau de patronii săi occidentali pentru exportul de produse agricole”.

Ministerul rus al Apărării a acuzat sâmbătă Ucraina de „act terorist” și a declarat că își suspendă participarea la un acord intermediat de ONU pentru exportul de produse agricole din porturile ucrainene.

author avatar
Andrei Ștefan
1.222 afisari

24 COMENTARII

  1. Nici tu nu ai nimic in creier.Mi se mare mie sau vreun rus ti-a furat femeia de care nu ai fost in stare?Doar asta poate explica ura bolnava pe care o ai ,tu si altii,fata de rusi.

  2. „Acțiunea militară a Rusiei în Ucraina este menită să pună capăt SUA- Ordinea mondială dominată… Operațiunea noastră militară specială este, de asemenea, menită să pună capăt expansiunii nesfârșite a NATO și eforturilor nerușinite către dominația deplină a Statelor Unite și a supușilor săi occidentali pe scena mondială… Această dominație este construită pe încălcări flagrante ale normelor internaționale. lege și în temeiul unor reguli, pe care acum le hyping atât de mult și pe care le compun de la caz la caz”.
    Surse de informații franceze, detaliază acest raport, este realitatea faptică că „Rusia era bine conștientă de „războiul secret” purtat împotriva trupelor sale de către comandourile străine” – un fapt bazat pe armada masivă a Rusiei de sateliți militari și spionaj care urmăriți tot ce se întâmplă peste tot în Ucraina — este o armată masivă de sateliți de spionaj și militari folosită de generalul Alexander Dvornikov.
    „În ultimele 24 de ore, aeronavele operaționale-tactice ale Forțelor Aerospațiale Ruse au eliminat 78 de instalații militare ucrainene, inclusiv trei posturi de comandă, un radar de iluminare și ghidare a țintei, trei poziții de sisteme de rachete antiaeriene cu rază scurtă de acțiune, patru depozite de muniție, și, de asemenea, 58 de fortărețe și zone de adunare a echipamentelor de luptă ucrainene”.
    „În general, următoarele ținte ucrainene au fost distruse de la începutul operațiunii militare speciale de către forțele militare ruse: 129 de avioane, 99 de elicoptere, 243 de sisteme de rachete sol-aer Buk-M1 și Osa AKM, 441 fără pilot. vehicule aeriene, 2.079 tancuri și alte vehicule blindate de luptă, 239 sisteme de rachete cu lansare multiplă, 909 tunuri și mortare de artilerie de câmp și, de asemenea, 2.003 autovehicule militare speciale”.’’

  3. Englezii sant implicati in atacul navelor cu grane, implicati in atacul podului din Crimee, implicati in explozia conductelor de gaze. Americanii nu sant implicati decat cu ppermisiunea ca evenimentele sa se intample. Dar orice se intampla un lucru e clar: rusii nu au cum sa piarda atata timp cat razboiul nu devine nuclear dar si atunci e un mare semn de intrebare. Avand de partea lor resurse imense dar si majoritatea tarilor din asia, africa, america de sud si centrala cel putin 3/4 din lume pot purta un razboi de foarte lunga durata. Americanii si europenii sant deja cu stocul scazut la armament si posibilitati de refacere limitate

  4. Gunoaiele degenerate ,de poponari ,pedofili ,drogati si transgenders NATO nu au nici o sansa impotriva Rusiei God bless Russia and Glory for Russia

  5. Nu pot sa inteleg , daca sunteti romani, de ce ii sustineti si chiar ii iubiti pe criminalii de la Kremlin, cand atat Imperiul tarist cat si URSS au comis atatea nenorociri Rimaniei iar acum in guvernantilor rusi ura lor fata de poporul ukrainian comit cele mai mari orori. Nu sunteti crestini iar citind comentariile unora dintre voi nu cred ca aveti un Dumnezeu.
    PS. Somez redactorul National sa cenzureze comentariile continand jigniri, trivialitati, cuvinte ordinare . Exista lege care pedepseste asemenea continut

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger