AcasăȘTIRI EXTERNEApropiații actriței Naya Rivera, în lacrimi. Anunțul OFICIAL, după zile întregi de...

Apropiații actriței Naya Rivera, în lacrimi. Anunțul OFICIAL, după zile întregi de căutări – VIDEO

După mai multe zile de căutări, răstimp în care familia și cunoscuții au așteptat cu sufletul la gură vești din partea autorităților, s-au aflat informații oficiale în cazul actriței dispărute în lacul Piru.

Din păcate, s-a anunțat că în apa lacului aflat în sudul Californiei a fost găsit trupul fără viață al unei persoane, identificată, din câte a comunicat public șeriful din Ventura, drept Naya Rivera, starul în vârstă de 33 de ani al serialului „Glee”.

Trista veste a fost anunțată luni de către șeriful Bill Ayub, conform BBC. „Astăzi, echipele noastre de căutare au recuperat un corp din apele lacului. În baza locului unde a fost găsit trupul, a caracteristicilor fizice, a hainelor pe care le purta, a condiţiei în care se afla, precum şi a faptului că nu au fost alte persoane date dispărute în zonă suntem încrezători că trupul pe care l-am găsit este al lui Naya Rivera„, a anunțat acesta, în cursul zilei de luni. Oficialul a precizat, în baza rezultatelor anchetei derulate în acest caz, că nu sunt indicii că ar fi vorba despre o sinucidere sau vreo altă infracțiune.

Actrița, de negăsit încă de miercuri

Tânără actriță dispăruse fără urmă miercuri, 8 iulie, după ce ieșise cu barca pe lacul Piru, împreună cu fiul său în vârstă de 4 ani, Josey. Alerta a fost dată după ce copilul a fost găsit singur, dormind în ambarcațiune, cu vesta de salvare pe el.

Băiețelul a povestit că înotase cu mama lui, dar că aceasta nu a mai ieșit din apă. Căutările au început de urgență, și s-au derulat pe parcursul mai multor zile, fiind folosiți în ajutorul scafandrilor un sonar, dar și câini special antrenați pentru astfel de operațiuni de căutare.

sursa foto: captură video, Facebook/Naya Rivera

231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger