AcasăȘTIRI EXTERNEApartheid sanitar și în Los Angeles. Nevaccinații, împinși în ghetouri!

Apartheid sanitar și în Los Angeles. Nevaccinații, împinși în ghetouri!

Consiliul Local din Los Angeles a votat 13-0 în favoarea unei legi care aduce apartheidul sanitar în viața californienilor. După modelul Franța, și L.A. va introduce obligativitatea prezentării pașapoartelor de vaccinare pentru tot ce înseamnă spațiu public, de la restaurante și cafenele până la cinematografe, săli de concert sau stadioane.

Mike Feuer, avocatul Consiliului Local din Los Angeles, a aprobat deja această idee care a scos în stradă mii de francezi în tot Hexagonul. El a numit planul consilierilor „Fără vaccinare, fără admitere”. Într-un articol publicat de Medium în urmă cu o săptămână, Feuer el a scris: „Cei care resping această responsabilitate ar trebui să piardă temporar unele dintre privilegiile societății în care trăiesc, cel puțin până când comportamentul lor nesăbuit nu ne mai pune în pericol pe noi, ceilalți”.

În ultima ședință de Consiliu Local s-a votat (13-0 în favoare!) ca Primăria Los Angelesului să pregătească o „ordonanță de urgență” în acest sens. Legea îi va obliga pe oameni să facă dovada vaccinării împotriva Covid-19 pentru a mai putea intra în spațiile publice din oraș, inclusiv restaurante, baruri, săli de sport, săli de concerte, cinematografe și magazine.

„Pandemia Covid-19 ar putea fi eradicată dacă am avea vaccinări în masă în întreaga țară și în întreaga lume”, a spus consilierul Mitch O’Farrell, cel care a prezentat controversatul proiect. „De ce, Dumnezeule, este în regulă, în anul 2021, să moară de Covid 30 de persoane în Los Angeles, pe o perioadă de trei zile, inclusiv o fetiță de 11 ani, când avem un vaccin care ar fi putut preveni toate acestea, un vaccin accesibil tuturor?!”, a încheiat el.

„Acesta nu este un mandat de vaccinare obligatorie. Nu vom nega nimănui dreptul de a avea acces la elementele esențiale, alimente, medicamente etc., indiferent dacă este sau nu vaccinat. Dar ceea ce este imoral este să alegi să nu te vaccinezi, să alegi să asculți niște teorii delirante pe Twitter”, a continuat Mitch O’Farrell.

Los Angelesul este al doilea oraș din SUA care vine cu o asemenea ordonanță. Și în New York este la fel, cu mențiunea că metropola de pe Coasta de Est restricționează accesul numai la locurile de divertisment, cum ar fi restaurante, centre de fitness și teatre; în magazine, încă poate intra oricine.

În continuare, specialiștii din cadrul primăriei vor lucra împreună cu juriștii pentru a vedea și ce alte tipuri de spații publice din L.A. pot fi incluse pe lista zonelor interzise pentru nevaccinați. Președintele Consiliului Local, Nury Martinez, a fost categoric: „Vreau să fiu foarte clar în legătură cu ceva. I-am auzit pe unii pe rețelele de socializare care spun că au dreptul să nu se vaccineze. Din păcate, acest argument nu funcționează pentru mine! Faptul că nu sunteți vaccinat, afectează, de fapt, sănătatea tuturor”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.423 afisari

4 COMENTARII

  1. Los Anheles era din anii 80 orașu fetelor cu penis nativ majoritari/e..Acoloșa la ei Sodoma și/sau Gomora e tot una cu Los Anheles. Acest lucru a dus la o gîndire greșita care dăinuie pîna in ziua de azi..Cum ar zice Bote- cum ar trebuii sa arate femeia perfecta pt. el ; Să fie înalta musculoasă și cu un penis mare,lung ,viguros și noduros!

  2. Los Angeles & San Francisco = Sodoma & Gomora zilelor noastre……vor avea acelasi sfirsit ca si cele de demult…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger