AcasăȘTIRI EXTERNENUCLEARĂ în America! Kanye West, candidatul Black Lives Matter la Casa Albă!...

NUCLEARĂ în America! Kanye West, candidatul Black Lives Matter la Casa Albă! Cine este miliardarul misterios care îi asigură finanțarea

Kanye West, zâmbitor alături de soția sa, Kim (sursa foto: twitter.com/KimKardashian)

Cunoscutul rapper american a făcut un anunț care a generat ecouri nu doar în rândul celor care îi ascultă muzica.

Mai ales că, după cum remarcă Billboard, Kanye West și-a dezvăluit planul chiar în seara zilei de 4 iulie – ziua națională a Statelor Unite ale Americii. Rapperul a dat lumii de veste că își dorește să intre în cursa pentru Casa Albă, din noiembrie acest an.

„Trebuie să ne respectăm acum promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Candidez pentru preşedinţia Statelor Unite”, sună mesajul publicat pe pagina de Twitter a artistului american în vârstă de 43 de ani. În dreptul textului stau steagul american și hashtag-ul # 2020VISION.


E important de avut în vedere că au mai fost zvonuri despre o posibilă candidatură a lui West la prezidențiale, de notat fiind și faptul că rapperul a și avut diverse întrevederi cu actualul lider de la Casa Albă, Donald Trump, amintește sursa citată.

În octombrie 2018, West s-a aflat alături de Trump în Biroul Oval. Nu puțini sunt cei care au remarcat, la acel moment, ce volubil rapperul, povestind inclusiv despre o șapcă pe care o purta la acel moment. „Mă face să mă simt ca Superman (…) este supereroul meu favorit”, spunea artistul.

Mesajul din 4 iulie le-a amintit unora de faptul că anul trecut, West anunțase că va candida la prezidențiale în 2024. Pare-se că rapperul și-a devansat planul.

Susținut de un miliardar celebru

Nu a trecut mult timp de la postarea lui West până ca miliardarul Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla şi SpaceX, să reacționeze. „Ai toată susținerea mea!”, a postat afaceristul.

De altfel, cei doi apar împreună într-o fotografie postată pe pagina de Twitter a rapperului american.

Cum a reacționat soția

Cântăreț, compozitor, dar și producător muzical, Kanye West este căsătorit cu Kim Kardashian, vedeta unui reality-show cunoscut. După cum era de așteptat, soția a și distribuit mesajul „prezidențiabil” făcut de West pe Twitter.


Rapperul – care a compus piese pentru artiști de top precum Alicia Keys și Jay Z, soțul cântăreței Beyonce – are patru copii.

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger