AcasăȘTIRI EXTERNEPANICĂ ÎN ANGLIA: Rusia pregătește racheta care poate lovi Londra în 5...

PANICĂ ÎN ANGLIA: Rusia pregătește racheta care poate lovi Londra în 5 minute! Zircon, deja amplasate pe submarine nucleare invizibile

Rusia își echipează noile sale submarine nucleare cu rachete hipersonice Zircon.

Rachetele de acest tip sunt capabile să dezlănțuie focoase nucleare cu viteze de până la 10.000 de kilometri pe oră.

United Shipbuilding Corporation a anunțat recent, conform presei de stat, că rachetele mortale Zircon au început deja să fie amplasate pe submarinele invizibile din clasa Yasen-M, potrivit The Sun.

Ar putea lovi Londra în cinci minute

Deseori numită „de neoprit”, racheta ar putea lovi Londra în cinci minute dacă ar fi lansată, notează aceeași sursă.

Este cea mai recentă mănușă aruncată de Putin în timp ce liderul de la Moscova continuă să-și etaleze mușchii militari împotriva Occidentului. Rusia a petrecut ani de zile lăudându-se cu noua sa generație de „super-arme” hipersonice, Putin insistând că „nu există echivalent în nicio țară din lume”, potrivit publicației citate.

Anunțul șefului USC

„Submarinele nucleare multifuncționale ale proiectului Yasen-M vor fi echipate cu sistemul de rachete Zircon în mod regulat”, a declarat Alexei Rakhmanov, CEO-ul companiei United Shipbuilding Corporation (USC). „Lucrările în această direcție sunt deja în curs”.

 

Rachetele, care zboară cu de nouă ori viteza sunetului, poartă un focos de 400 de kt.
Submarinele cu rachete de croazieră Yasen-M, care includ modelele Kazan și Severodvinsk, sunt ascunse și ar putea trece nedetectate în apele oceanice adânci.

1.347 afisari

79 COMENTARII

 1. Putin le a mai zis astora care sunt vioara intai pe la jelenschi,ca apa cateodata se infurie si pt insulari cam ii baga cu totul la fund nici nu zici ca au fost vreodata!!

  • Pai clarvazatorul Alois Irlmaier a vazut cum toata partea de sud a Angliei , inclusiv zone din nordul Germaniei, Kurlanda , Beligia vor ajunge sub Marea Nordului dupa o lovitura cu ceva care se cheama „neutralizator” …

   • sezonul trufelor e aproape.
    pe bulangii nu-i vindeca decat focul nuclear. daca-i rezolva rusii pe bulangii de la ocean si de peste ocean, cu astia din România si de pe la ambasade ne descurcam noi.
    inclusiv cu muistii astia care o pun de-o ordonanta comunisto-nazista si de-o vaccinare obligatorie.
    dupa ce se va aprinde scanteia, lucrurile vor decurge natural pentru vânătorii de trufe.

 2. 400 kilo tone?! elegant.
  3 bucati pentru betivii si coorcobeistii din uk si se face liniste la anglo-saxoni macar asa vreo 200 de ani.
  sa pregateasca vreo cateva zircoane si pentru sobolanii din washington…de fapt alora li s-a rezervat poseidon baldabac baldabac pe sub apa.

   • românii au la îndemână tratamentul pentru spurcații care s-au infiltrat peste tot.
    nu este o invenție noua ci este solutia aplicată de Vlad Țepeș Voievod potrivită pentru cururile ălora de le place sa-si împingă bălegarul la deal.
    românii n-au nucleare, dar tratamentul lui Țepeș pentru politrucii trădători si pentru spurcați este la fel de eficient.
    inclusiv pentru slugile vaxinarii obligatorii!

   • @ X. Bai latraule sa ti trag clanta tie, lui mata si copiilor tai… vei fi tu vre-un Eminescu ma zdreanta incoerenta ce esti…

  • Confirmat…. vineri seara Londra e un birt in aer liber. Peste tot e plin de betivi, drogați, homosexuali, lgbetei… nu ai unde sa calci de vomă, urină si alte dejecții… pe la 5 dimineața începe curățenia generală. Hal de societate….
   S-ar curăța destul de bine cu un amestec optimizat de deuteriu cu tritiu…. cateva zeci de megatone amplasate matriceal si se face curat-murdar!

 3. Slava Putin!! Mue ukraina! Mue h.o.mosexualii americani si europeni! Sa vina rusii sa ne elibereze de sub sclavagismul american!! URA!!
  #mueukraina #muevaksinatii #muezelensky

 4. s-a panicat printesele?! ce e alea niste kilotone colea, la cat is de poponari, drogati si betivi… cetatenii uk nici n-o sa stie cand trec in metaversul perversul pe care-l cauta.
  uk e pe faras? urmeaza sua and company. ce-au facut la Hiroshima si Nagasaki, asta-i asteapta pe aprinsii si aprinsele-n delirantele patimi.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri