AcasăȘTIRI EXTERNEAnunţul că Ucraina mobilizează 1 milion de forţe se întoarce ca un...

Anunţul că Ucraina mobilizează 1 milion de forţe se întoarce ca un bumerang contra lui Zelenski

Anunţul că Ucraina mobilizează 1 milion de forţe se întoarce ca un bumerabg contra lui Zelenski

Un milion de ucraineni vor participa la contraofensiva din sudul Ucrainei şi vor încerca să recucerească teritoriile ocupate de ruşi, a anunţat ministrul ucrainean al Apărării.

Demnitarul a spus că noul ordin a venit de la vârf, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski fiind dornic să recupereze zonele de coastă ocupate care sunt vitale pentru economia Ucrainei.

Vestea a stârnit furia Rusiei

Nu este o forță de un milion de forțe care va efectua un contraatac”, a declarat pentru BBC Dr. Jack Watling, cercetător senior la Royal United Services Institute, care a continuat:

„În mod normal, ați dori surpriză operațională atunci când lansați un contraatac, așa că anunțarea publică înseamnă parțial să forțați rușii să angajeze resurse mai mult pentru a se proteja de această amenințare”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.170 afisari

6 COMENTARII

  1. Sunteți o publicație care sprijină imperialismul rusesc. De-asemenea negați dreptul Ucrainei la independenta și libertate. Cu cât va plătește puțin?

    • O sa ii sprijin pe ucrainieni in momentul in care românii din Bucovina ocupată și Bugeac vor putea să își educe copiii in limba maternă, cand in bisericile romanesti se vor ține slujbele in românește fără „asistența” naziștilor ucrainieni înarmați.

  2. Un clip cu noua ofensiva nu au facut? Azi toate reclamele vin si cu un clip.
    Pot sa aiba si 5 milioane de soldati. Fara suprematie aeriana nu au nici o sansa si asta lipseste in momentul de fata

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger