AcasăȘTIRI EXTERNEAngelina Jolie a plecat în Ucraina. Ce face acolo actriţa de la...

Angelina Jolie a plecat în Ucraina. Ce face acolo actriţa de la Hollywood? (VIDEO)

Jurnalista ucraineană Maya Podgorodetskaya a distribuit un videoclip cu actrița de la Hollywood, Angelina Jolie, intrând într-o cafenea din Liov, Ucraina.

„Nimic special. Doar Liov. Am venit să iau o cafea și am găsit-o pe Angelina Jolie. Întreaga lume sprijină Ucraina”, a scris Podgorodetskaya pe pagina ei de Facebook .

Jolie vizitează copiii ucraineni

Actrița s-ar afla în Ucraina pentru a vizita copiii afectați de război și pentru a cunoaște organizațiile locale care lucrează pentru a-i proteja.

Deputata ucraineană Inna Sovsun a scris pe Twitter, distribuind imaginile, că Angelina Jolie a venit în Ucraina ca ambasador UNICEF pentru a ajuta ucrainenii afectați de războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

„Mulțumesc. Ucrainenii o apreciază foarte mult”, a scris ea.

S-a întâlnit şi cu refugiaţii din Mariupol

Sirenele care anunță de obicei că va urma un atac aerian au început să sune în timp ce actrița se afla la gara din Liov, unde s-a întâlnit cu oamenii care au fost nevoiți să-și părăsească locuințele din cauza războiului. Angelina Jolie a plecat imediat cum s-a dat alerta, și a fost dusă într-un adăpost, scrie presa internațională.

BBC a scris la rândul său că Jolie, care este trimis special al Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, s-a întâlnit cu copiii orfani și strămutați – inclusiv cu tineri evacuați din Mariupol – precum și cu voluntarii ucraineni și cu medicii care îi îngrijesc.

author avatar
Andrei Ștefan
318 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger